Ο Νίκος Κουλούσιας, Έλληνας σεφ, ήταν ένας από τους πολλούς μάγειρες που φρόντιζαν για το διατροφολόγιο της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Ο Έλληνας σεφ που συνεργάζεται με το παλάτι του Μπάκιγχαμ από το 2017 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τις διατροφικές συνήθειες της Βασίλισσας.
Διαβάστε επίσης: Έλενα Ακρίτα: «Η βασίλισσα που δεν επισκέφτηκε ποτέ την Ελλάδα διέταξε τη δολοφονία του 19χρονου Ευαγόρα»
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Το πρωί έτρωγε σάντουιτς (μαύρο ψωμί χωρίς κόρα) με τόνο και φρέσκο αγγούρι και δύο αυγά μαύρα βιολογικά. Απαγορευόταν να προμηθευτούμε λευκά αυγά για κάποιο λόγο. Το μεσημεριανό της ήταν πάντα κάτι πολύ ελαφρύ, σπαράγγια, σολομό.
Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Δείτε σε live μετάδοση τι γίνεται έξω από το Κάστρο Μπαλμόραλ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ
Μετά ένα γλυκό, όπου εκεί μπορούσαμε να “παίξουμε” οτιδήποτε. Της άρεσε πολύ ότι είχε σχέση με πουτίνγκα. Η Βασίλισσα ήταν πολύ ευγενική μαζί μας και μας σεβόταν, δεν έκανε παράπονα σε σημείο να επιστρέψει πιάτο. Δεν έτρωγε ποτέ σκόρδο. Αυτό που της άρεσε πολύ ήταν η δική μας σπανακόπιτα και γενικά οι πίτες με φρέσκο φύλλο, πάντα».
Διαβάστε επίσης: Η Μαρί Σαντάλ ευχαρίστησε τη βασίλισσα Ελισάβετ για την αγάπη που έδειξε στα πεθερικά της
Διαβάστε επίσης: Σήλια Κριθαριώτη: Πόσταρε βίντεο με τις κόρες της να δίνουν λουλούδια στη βασίλισσα Ελισάβετ πριν μερικά χρόνια
Διαβάστε επίσης: Φανερά συγκινημένος ο Κάρολος έφυγε από το Μπαλμόραλ – Σε λίγες ώρες το διάγγελμά του
Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Κάρολος: «Ο θάνατος της αγαπημένης μου μητέρας είναι μια στιγμή μέγιστης θλίψης για εμένα»