Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 01 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας,...

Καταλληλότεροι για γάμο όσοι αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα

Τελικά, οι άνδρες και οι γυναίκες που αλλάζουν τις/τους...

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Έλβη...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη...

Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου: «Αν ο Πέτρος ήθελε να κάνει κάτι, δε θα βίαζε – Υπήρχαν προσφορές»

Η αναφορά στις καταγγέλουσες

Η Ελπίδα Νίνου σήμερα Παρασκευή συνέχισε με την κατάθεσή της και απάντησε στις ερωτήσεις των δικηγόρων υπεράσπισης.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Στη διαφωνία ή στην άρνηση ποια ήταν η συμπεριφορά του;

Ελπίδα Νίνου: Πάντα άκουγε την άποψη μου ακόμα και του παιδιού μας που ήταν μικρό. Δε με πίεσε ποτέ να κάνω κάτι που δεν ήθελα. Όταν έλεγα όχι, ήταν όχι. Σεβόμασταν ο ένας την προσωπικότητα του άλλου.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Στις γενετήσιες σχέσεις;

Ελπίδα Νίνου: Ο Πέτρος σεβόταν το όχι. Είναι ένας γλυκός, τρυφερός άνθρωπος. Σεβόταν το όχι το δικό μου στις προσωπικές στιγμές.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Μέχρι την ημέρα των καταγγελιών είχε έρθει ποτέ κάποιο μήνυμα ότι είναι κακοποιητικός;

Ελπίδα Νίνου: Ποτέ δεν έγινε αυτό. Έχει συνεργαστεί με παρά πολλές γυναίκες. Έχει συνεργαστεί με 300-400 γυναίκες. Είχε πολύ καλές συνεργασίες με νέες καταξιωμένες γυναίκες, τις έκανε πρωταγωνίστριες και ποτέ καμία δεν ανέφερε βιασμό.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Φιλιππίδη για τις καταγγελίες ένα χρόνο πριν

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Ότι έχει καταπιεστική συμπεριφορά στο θέμα αυτό;

Ελπίδα Νίνου: Όχι ποτέ. Αν συνέβαινε θα είχε μαθευτεί και θα είχε γίνει θέμα αν κάποια γυναίκα παρενοχλούνταν.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Υπήρχαν άλλες φήμες;

Ελπίδα Νίνου: Είναι απαιτητικός στη δουλειά, είναι τελειομανής. Ζητούσε το καλύτερο. Μπορεί με τη συμπεριφορά του να αδίκησε κάποιους ανθρώπους. Να φώναξε, να χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, να έφυγε από μια πρόβα. Έβγαζε και υπερβολικό εγωισμό. Μπορεί να πίστευε ότι είναι ο μέντορας, ο καλύτερος. Δεν πέταγε τασάκια, τίποτα δεν έκανε. Στον εαυτό του ξεσπούσε πρώτα.

Μάλιστα είπε πως είχε μεγάλη προσφορά από γυναίκες που τον ήθελαν και δεν είχε ανάγκη να αναγκάσει με τη βία κάποια να κάνει σεξ μαζί του.

Αναφερόμενη στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Όλα τα χρόνια είχαμε συναντήσεις. Ερχόταν να δει παραστάσεις. Μάλιστα, ο Πέτρος έπαιξε και με το σύζυγο της. Οι σχέσεις μας ήταν καλές, βγάζαμε φωτογραφίες. Μιλούσε με τον Πέτρο. Έχει βρεθεί σε τραπέζι με τον γιο μου. Ποτέ δεν έδειξε ότι έχει πρόβλημα με τον Πέτρο.

Ο σύζυγός της είχε στείλει χαιρετίσματα από την Άννα Μαρία. Θεωρώ πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Πόση υποκρισία για μια δουλειά; Ο χώρος του θεάτρου είναι σαν γειτονιά. Όλοι στον ίδιο χώρο απλώνουμε. Δεν είναι δυνατόν να μην είχε ενημερώσει τον σύζυγο της για κάτι τέτοιο».

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Το χαμόγελο του ηθοποιού και η τρυφερή κίνηση σε δημοσιογράφο

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Την γνωρίζω πολύ καλά. Έχω συνεργαστεί μαζί της κι εγώ κι ο Πέτρος. Δεν είχε κάνει ποτέ κανένα παράπονο. Μου είχε πει να δώσω χαιρετίσματα.

Μου είπε πόσο τον θαυμάζει και τον αγαπάει. Το 2011 σε συνέντευξη τον έλεγε “μέντορα και δάσκαλο”. Εγώ πιστεύω ότι είναι οργανωμένο».



{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...