Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Sex με… μέτρο

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς...

Το ξεχωριστό έργο «The Acid Test» της Ανια Ράις έρχεται στο Θέατρο...

Ενα βράδυ Παρασκευής σε ένα μικρό πολύχρωμο διαμέρισμα του...

Πάνος Βλάχος – Νατάσα Εξηνταβελώνη: Στο μαγευτικό Μαρόκο

Στο μαγευτικό Μαρόκο ταξίδεψαν για τις ημέρες του Πάσχα...

Τον σπούδασες, τον έκανες… άνθρωπο και σε παρατάει για άλλη

Ακου τώρα, Σούζη, τι έχω πάθει εγώ, έτσι για...

Ο πρώην «survivor» Πάνος Αργιανίδης οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Tις τελευταίες ημέρες ο 41χρονος δεν ήταν καλά ψυχολογικά

Από τους στίβους μάχης του «Survivor» βρέθηκε στο… Δρομοκαΐτειο ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως «μάνατζερ ράγκμπι», καθώς χθες τα ξημερώματα ταμπουρώθηκε στις τουαλέτες των ΕΛ.ΤΑ. Κρυονερίου και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του!

Οι τίτλοι τέλους στο ολονύχτιο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον πρώην «Μαχητή» του «Survivor» μπήκαν το πρωί, όταν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος έσπασαν την πόρτα και μετέφεραν τον 41χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου. Ως τη λήξη του επεισοδίου, όμως, είχαν προηγηθεί περισσότερες από οκτώ ώρες αγωνίας, με τους συγγενείς του πρώην παίκτη του «Survivor» να φοβούνται τα χειρότερα!

Στη συνέχεια ο 41χρονος, που τα τελευταία χρόνια ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου θα εξεταστεί από γιατρούς για να αποφασιστεί αν θα του απαγγελθεί κατηγορία ή θα νοσηλευτεί.

Όλα άρχισαν περίπου στις 11 τη νύχτα της Δευτέρας, όταν ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος εργαζόταν στο κέντρο διαλογής δεμάτων των ΕΛ.ΤΑ. Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας, εξαφανίστηκε απροειδοποίητα από το πόστο του. Στις 2 τα ξημερώματα, για άγνωστο λόγο, κλείστηκε στην τουαλέτα, απ’ όπου άρχισε να κάνει βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του, απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό του! Επί ώρες ο πατέρας του, Πέτρος, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον ηρεμήσει.

Στο σημείο έφτασε ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας, ο οποίος με τη σειρά του προσπάθησε να τον πείσει να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας, ενώ υπήρχε και επικοινωνία με ψυχολόγο.

Όμως ο 41χρονος πρώην παίκτης του «Survivor» ήταν ανένδοτος και συνέχισε να φωνάζει σε κατάσταση αμόκ, σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε πως έξω από την τουαλέτα βρίσκονταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, πετώντας τους… χλωρίνη!

Τελικά, όλα έληξαν στις 10 το πρωί με επέμβαση των ανδρών της ΟΠΚΕ. Οπως είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν τον πρώην «Μαχητή», τις τελευταίες ημέρες ο 41χρονος δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Νέα σελίδα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα ο...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...
spot_img
spot_img