Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αλέκα Κανελλίδου με τον...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την...

Τα «ροζ» σκάνδαλα που προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο, με πρωταγωνιστές τα πέντε μέλη...

Η νέα σχέση του Λούις Τόμλινσον έχει ήδη προκαλέσει...

«Άγιος έρωτας»: Ο π. Νικόλαος δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».https://www.youtube.com/watch?v=-Fmp-DuxjrM&feature=youtu.beΟ πατήρ Νικόλαος παραδέχεται...

Στο L.A. μέχρι τις 18 Μαΐου η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του διεθνούς...

Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο...

Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη Γεννηματά – Το μήνυμα του συζύγου της

Ο Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, μιλά για τη δυσβάστακτη απώλειά της

«Μας λείπει πολύ. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελό της, τη ζωντάνια της, τα πιστεύω της, το πάθος και το πείσμα της για τη ζωή και την πολιτική».

Είναι τα λόγια του Ανδρέα Τσούνη για τη σύζυγό του και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η οποία έφυγε πέρυσι τον Οκτώβριο από τη ζωή. Σε λίγες ημέρες είναι το ετήσιο μνημόσυνό της.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προχώρησε μπροστά, κάποιοι μπορεί να μην τη θυμούνται καν, αλλά η Φώφη Γεννηματά για τα παιδιά και τον σύζυγό της είναι πάντοτε παρούσα. Γι’ αυτό και το μνημόσυνο του ενός έτους από τη μέρα που «έφυγε» θέλουν να είναι γεμάτο θύμησες από εκείνη. Θα τελεστεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11.45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

«Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος. Ενας χρόνος από τότε που χάσαμε τη Φώφη μας, στις 25 Οκτωβρίου του 2021. Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελό της, τη ζωντάνια της, τα πιστεύω της, το πάθος και το πείσμα της για τη ζωή και την πολιτική. Λείπει και λείπει πολύ.

Από την οικογένειά της, το κόμμα της, την πολιτική, την Ελλάδα. Λείπει από όλους όσους πιστεύουν σε μια πολιτική με ανθρωπιά», λέει με συγκίνηση για τη Φώφη ο αγαπημένος της Ανδρέας Τσούνης.

Εκείνος, η αδελφή της Μαίρη και τα παιδιά της Αιμιλία, Κατερίνα και Γιώργος πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά χωρίς τη Φώφη, και ο πόνος δεν έχασε στιγμή την έντασή του. Αυτό εκμυστηρεύονται στη στήλη οι δικοί της άνθρωποι.

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά, σε ηλικία μόλις 56 ετών, τον περασμένο Οκτώβριο, προκάλεσε απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...