Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Γνωστός πλαστικός χειρούργος κατηγορείται ότι βίασε δύο ασθενείς του

Καταγγελίες βόμβα

Για τον βιασμό δύο γυναικών που ήταν μισοναρκωμένες κατά τη διάρκεια επεμβάσεων αισθητικής κατηγορείται ο πλαστικός χειρουργός Ερικ Αντριου Σαλάτα από τη Φλόριντα.

Ο ιδιοκτήτης της κλινικής Pura Vida Medical Spa στη Νέιπλς συνελήφθη τη Δευτέρα, όταν μια 73χρονη τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τη «Naples Daily News», ανέφερε ότι λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα την είχε υποβάλει σε επέμβαση αισθητικής κατά την οποία της χορήγησε ως αναισθητικό υποξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «αέριο του γέλιου». Στη συνέχεια, ενώ ήταν ημιλιπόθυμη, ο γιατρός φέρεται ότι τη βίασε.

Ακολούθησε δεύτερη καταγγελία από 51χρονη πελάτισσα του Σαλάτα, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο χειρουργός τής χορήγησε «αέριο του γέλιου» για να μην πονάει κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Με την ίδια δικαιολογία τής έδωσε να πιει ένα ποτό, πιθανώς τεκίλα, και της χορήγησε «αέριο του γέλιου» μέχρι που λιποθύμησε. Συνήλθε για δευτερόλεπτα δύο φορές, διαπιστώνοντας πρώτα ότι ο Σαλάτα τής έκανε στοματικό σεξ και πως ακολούθως είχε διεισδύσει μέσα της.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.