Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Χριστίνα Τσάφου: Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του

Μαμά και γιος πόζαραν αγκαλιά!

Η Χριστίνα Τσάφου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μπρεντ» που παίζει ο γιος της, Χρήστος Ζαχαριάδης.

Μαμά και γιος μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό μας φακό. «Άκουσα από τον ψυχολόγο που πήγα μετά το διαζύγιό μου, ότι είναι ένας μικρός θάνατος. Μου είπε ότι είναι ένα πένθος που μάλιστα μπορεί να κρατήσει αρκετό καιρό.

Για να λέμε την αλήθεια, ένας χωρισμός είναι ένα πένθος γιατί ακόμα κι αν θέλεις να χωρίσεις, είναι ένας μικρός ακρωτηριασμός. Εγώ δηλαδή που ήμουν 24 χρόνια με τον άντρα μου, είχαμε μια ολόκληρη κοινή ζωή και είναι πολύ δύσκολο μετά να το αντιμετωπίσεις.

Χρειάστηκε να τα παλέψω όλα μόνη μου, όπως κι έγινε. Δεν μου λείπει καθόλου η συντροφικότητα. Είμαι πολλά χρόνια μόνη μου, γύρω στα δέκα πέντε. Στην αρχή είχα τον αγώνα να φροντίσω χίλια πράγματα μόνη μου και όταν ας πούμε πως κάπως ηρέμησα, είχα μάθει μόνη μου.

Σε αυτή την ηλικία τι σχέση να χτίσεις; Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις, αλλά δεν ανήκω σε αυτές».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Γενέθλια για τον Γιώργο Σίσκο – Πόσο χρονών γίνεται;

Ο Γιώργος Σίσκος πέρα από σπουδαίος ηθοποιός υπήρξε και...