Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025

«Check in» τιμής!

Το οφίκιο του Αρχοντος Πρωτονοταρίου της Αγίας του Χριστού...

«After Dark»: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Σοφία Βογιατζάκη και τη Νίκη...

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τη Σοφία...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Τα βήματα του Ανδρέα και του Φρανσουά φτάνουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1910: Τα...

H Σοφία Παυλίδου «καλωσόρισε» τον Μάρτιο με βουτιές στη Μάνη

Η Σοφία Παυλίδου βρήκε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες...

Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύντροφό του διασκέδασαν στον Πλούταρχο

Σουξέ στον έρωτα για τον ΓΑΠ

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα διασκέδασαν τον Γιώργο Παπανδρέου το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε το κατώφλι του Fever!

Διακριτικά, κάθισε στα πίσω τραπέζια του μαγαζιού συνοδευόμενος από την αγαπημένη του Γουέντι Κόνελι και μια παρέα νέων παιδιών και χειροκρότησαν τον υπέροχο Πλούταρχο και την εκρηκτική Πάολα. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εξόδους σε μπουζούκια ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά, ως φαίνεται, όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στον πατέρα του Ανδρέα, ο οποίος είχε λατρεία στο μπουζούκι και στους γνήσιους λαϊκούς τραγουδιστές.

Γιώργος Παπανδρέου και Γουέντι Κόνελι απολαμβάνουν το πρόγραμμα

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος προτίμησε να διασκεδάσει στο φετινό «νούμερο ένα» λαϊκό μαγαζί, έπινε λίγο και χαιρόταν να βιντεοσκοπεί με το κινητό του τους δύο καλλιτέχνες, που τον συνεπήραν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος στην πίστα του Fever

Οι θαμώνες του μαγαζιού που βρίσκονταν δίπλα του τον χαιρέτησαν και εκείνος ευγενικά ανταποκρίθηκε. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Γουέντι απόλαυσαν ιδιαίτερα το μουσικό πρόγραμμα. Η Ολλανδή γυμνάστρια κοίταζε στα μάτια τον Γιώργο Παπανδρέου όλη τη βραδιά. Ο πρώην πρωθυπουργός γνωρίστηκε με την καστανή personal trainer στη Σκιάθο το καλοκαίρι του 2014 και λίγο διάστημα μετά έγιναν αχώριστοι. Το πάθος για τον αθλητισμό, τα ταξίδια και η μουσική έφεραν κοντά το ζευγάρι, που βιώνει έναν μεγάλο έρωτα. Αυτά τα συναισθήματα ήρθε να τονίσει με τα ερωτικά του τραγούδια ο Γιάννης Πλούταρχος το βράδυ του Σαββάτου για τον πρόεδρο Παπανδρέου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...

Η Klavdia βγάζει το… μάτι των φαβορί

Ανοδική τάση στα στοιχήματα της Eurovision παρουσιάζει τις τελευταίες...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...