Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

Παρουσιαστής του νέου κύκλου «Big Brother» θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον «Μεγάλο Αδερφό»! Tα...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Ο θάνατος του Γαβρήλου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Ο θάνατος του...

Η… μονίμως sold out παράσταση της Ράντου θα συνεχιστεί για 4η χρονιά

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η...

Οι… Φαραώ «χόρεψαν» τον «Ζορμπά»

Μπαίνοντας στην πτήση Αθήνα - Κάιρο για να γιορτάσουμε...

Συγκλονίζει η Χριστίνα Βίδου: «Σκοτώθηκε ο σύντροφός μου και για εννέα χρόνια έμεινα μόνη, πενθούσα»

«Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Χριστίνα Βίδου καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4».

Αναφέρθηκε στην απώλεια του συντρόφου της σε τροχαίο και στο πόσο αυτό κράτησε στον «πάγο» την προσωπική της ζωή.

«Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε. Ήμασταν μικροί κι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Ήμουν 24 και μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Πένθησα.

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Να λες δεν γίνεται. Αυτό το δεν γίνεται, δεν ήθελα να το ξαναζήσω. Ήμασταν στο χωρίζω. Ένα περίεργο πράγμα κι όχι ακριβώς ζευγάρι, αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ.

Πήγαινα κανονικά στη βάρδιά μου και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μου είπε θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στη Βούλα. Το έκλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο ραδιόφωνο είχαν πει, μην πείτε την είδηση μέχρι να το μάθει η Χριστίνα. Μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τότε ότι χτίζω έναν τοίχο για να μην μπορέσεις να με ρίξεις».




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...
spot_img
spot_img