Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις του στο διαζύγιο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης αλλάζει τις αξιώσεις...

Aμαλία Κωστοπούλου σε I.X. cruise με το boyfriend

Νέα φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της μοιράστηκε στα social...

Το… γυαλί δεν κολλάει για Παπαρίζου και Καψάλη, και όλα δείχνουν οριστικό...

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες επανασύνδεσης, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Η Ελένη Κοκκίδου δίνει σάρκα και οστά στην...

Μάνη 1710: Η Πανδώρα ξεκινάει ένα ταξίδι που δεν...

Συγκινεί η Σοφία Αρβανίτη: «Η απώλεια του αδελφού μου είναι όλο τον χρόνο»

«Φυσικά και μεγαλώνω και αποτυπώνεται ο χρόνος πάνω μου, αλλά η διάθεσή μου το ακυρώνει. Με τρομάζει λίγο η πάροδος του χρόνου»

Η Σοφία Αρβανίτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του αδελφού της, στην καριέρα και στη σχέση της με τον χρόνο.

«Η απώλεια του αδερφού μου είναι όλο τον χρόνο, μου παρουσιάζεται και μου κάνει καλό. Κατά κάποιον τρόπο τον έχω στη ζωή μου, είναι σαν να υπάρχει. Ξέρω ότι η μαμά μου με χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Η μητέρα μου ποτέ δεν μας χειρίστηκε για να απαιτήσει την παρουσία μας. Μου έχει δώσει απίστευτες ελευθερίες, αλλιώς θα ήμουν μια άλλη προσωπικότητα».

Και συνέχισε: «Είμαι ποπ τραγουδίστρια. Τα χάρηκα τα χρόνια του ’90. Με κούραζε η πιστά και το σελοφάν. Κολύμπησα στο σύστημα εντελώς μόνη χωρίς την υποστήριξη της οικογένειας. Δεν ήθελα να ζω κάτω από στερεότυπα, ήμουν πνεύμα αντιλογίας. Έκανα την επανάσταση να φύγω από τα στενά όρια της γειτονιάς και της οικογένειας. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω όταν ήταν να κάνω το ντουέτο με τη Bonnie Tyler γιατί στην εφηβεία μου προβάριζα τραγούδια της».

Κλείνοντας, η Σοφία Αρβανίτη ανέφερε: «Φυσικά και μεγαλώνω και αποτυπώνεται ο χρόνος πάνω μου, αλλά η διάθεσή μου το ακυρώνει. Με τρομάζει λίγο η πάροδος του χρόνου».




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...

Η Τούνη, μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων, τα… έσπασε στα μπουζούκια παρέα με τον ευρωβουλευτή

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να εκνευρίστηκε με τους τηλεοπτικούς...