Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

Συγκλονιστικός Νίνο για τον χαμό του μπαμπά του

Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε...

Ηλιάνα με μπικίνι στο Πήλιο

Κάψωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε «hot» εμφάνιση με...

Tips για τέλειο κορμί μέχρι το καλοκαίρι

Θες το τέλειο κορμί για το καλοκαίρι.. Ακολούθησε τα...

Αγοραστή ψάχνει η θρυλική Mercedes-Benz του Ανδρέα

Μια αγγελία διαφορετική από τις συνηθισμένες αναρτήθηκε πρόσφατα σε...

Ο Ντάνος αγκαλιά με τη Δήμητρα Βαμβακούση σε έξοδό τους

«Survivor» και στον έρωτα

To «Survivor» του πάει πολύ, ακόμη και στον έρωτα!

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να αρνήθηκε πεισματικά να επιστρέψει στον Αγιο Δομίνικο για τις ανάγκες της φετινής «All Star» σεζόν του παιχνιδιού, απορρίπτοντας όλες τις άκρως δελεαστικές οικονομικές προτάσεις που του έγιναν από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο μια πρώην παίκτρια του σκληρού reality επιβίωσης ήταν εκείνη που έμελλε τελικά να κλέψει την καρδιά του!

Η Δήμητρα Βαμβακούση

Ο λόγος για την 27χρονη personal trainer Δήμητρα Βαμβακούση, που συμμετείχε στο «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία» το 2019, φτάνοντας μάλιστα έως τον τελικό, στον οποίο ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Ο νικητής του πρώτου «Survivor», στον Σκάι, είχε παραδεχτεί πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή του πως βρήκε -επιτέλους!- τον έρωτα, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.

«Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω» είχε πει χαρακτηριστικά στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» τον περασμένο Νοέμβριο. Μερικές ημέρες μετά άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η γυναίκα που «τρέλανε» τον Ντάνο είναι η Δήμητρα Βαμβακούση, με τους δυο τους να αποφεύγουν πάντως να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση γι’ αυτό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τα σενάρια

Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, θέριεψαν και τα σενάρια που τους ήθελαν να παίρνουν μέρος και οι δυο στο «Survivor All Star», κάτι που απέρριψαν αμέσως ως ενδεχόμενο πηγές από το περιβάλλον του Γιώργου Αγγελόπουλου. Αντί για τους στίβους μάχης στην Καραϊβική, λοιπόν, ο Ντάνος και η Δήμητρα απολαμβάνουν τον έρωτά τους στην Αθήνα. Προσφάτως, μάλιστα, εθεάθησαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου και, παρότι ήταν αρκετά διακριτικοί κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ.

Το ζευγάρι στη Θεοδωρίδου

Για την ιστορία, η Δήμητρα Βαμβακούση είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer, έχοντας περάσει μεγάλα χρονικά διαστήματα και στη Σαουδική Αραβία. Το 2015 είχε διαγωνιστεί στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος, ο οποίος όμως -άγνωστο γιατί- της αφαιρέθηκε από την επιτροπή λίγους μήνες αργότερα.







{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...
spot_img
spot_img