Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής του...

Για τον νέο τηλεοπτικό του ρόλο, ως παρουσιαστής του...

Συγκλονιστικός Νίνο για τον χαμό του μπαμπά του

Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε...

Ηλιάνα με μπικίνι στο Πήλιο

Κάψωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε «hot» εμφάνιση με...

Tips για τέλειο κορμί μέχρι το καλοκαίρι

Θες το τέλειο κορμί για το καλοκαίρι.. Ακολούθησε τα...

Πρώην παίκτρια του «GNTM» ζητάει 300 ευρώ από μικρές επιχειρήσεις ρούχων για να προωθεί τα προϊόντα τους

«Φέσια» με... δόλωμα τον «Αρνι»

Πρώην παίκτρια του «GNTM»… φεσώνει μικρές επιχειρήσεις ρούχων -και όχι μόνο- ζητώντας 300 ευρώ για να προωθήσει τα προϊόντα τους στα social media.

Οπως κατήγγειλε μέσα από το TikTok η ιδιοκτήτρια διαδικτυακής μπουτίκ με γυναικεία ενδύματα, το μοντέλο επικοινώνησε μαζί της για πρώτη φορά το 2021 και αυτοπροτάθηκε να της κάνει διαφήμιση.

Οταν η επιχειρηματίας τής απάντησε «δεν ενδιαφέρομαι» η πρώην παίκτρια του reality μοντέλων επέμεινε στέλνοντάς της ακόμα ένα μήνυμα, στο οποίο χρησιμοποίησε σαν… δόλωμα την εκπομπή του Αρναούτογλου «The 2night Show».

Σύμφωνα πάντα με τις αποκαλύψεις που έκανε η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ, το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι ήταν καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν και σκόπευε να εμφανιστεί με παπούτσια γνωστής και πανάκριβης εταιρίας τα οποία ήθελε να συνδυάσει με ρούχα από την εταιρία της. Προκειμένου, μάλιστα, να πείσει την επιχειρηματία, υποστήριξε πως ο ίδιος ο «Αρνι» θα έκανε το ρούχο giveaway μέσα από την εκπομπή του. Κάπως έτσι οι αντιστάσεις της τελευταίας κάμφθηκαν και έστειλε στην πρώην παίκτρια του reality το outfit που της είχε ζητήσει, συν 300 ευρώ που ήθελε το μοντέλο ως αμοιβή για την προωθητική υπηρεσία της.

Ομως οι εβδομάδες περνούσαν και η εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «GNTM» στο «The 2night Show» δεν γινόταν, με αποτέλεσμα η επιχειρηματίας να αρχίσει να ψάχνει το θέμα. Και δεν άργησε να βγάλει… λαβράκι! Οπως σημείωσε σε story της στο TikTok, έμαθε ότι το μοντέλο είχε πει ακριβώς το ίδιο… ποίημα και σε άλλες μικρές επιχειρήσεις, παίρνοντας από όλες το ποσόν των 300 ευρώ. Οταν, μάλιστα, της ζήτησε εξηγήσεις, εκείνη τη… βομβάρδισε με ένα σωρό δικαιολογίες, που φυσικά δεν έπεισαν την επιχειρηματία, η οποία βρήκε τελικά μια άκρη στον ΑΝΤ1 και έμαθε πως τα γυρίσματα της εκπομπής «The 2night Show» είχαν ολοκληρωθεί για τη σεζόν και δεν ήταν στο πλάνο ως καλεσμένη καμία πρώην συμμετέχουσα στο reality. Αμέσως της διαμήνυσε να της στείλει πίσω τα 300 ευρώ που της είχε χρεώσει, προειδοποιώντας την πως σε διαφορετική περίπτωση θα ενημέρωνε σχετικά τους ιθύνοντες του καναλιού.

Παράλληλα, η επιχειρηματίας φρόντισε να μάθουν την τακτική της όλες οι μικρές επιχειρήσεις που είχαν συνεργαστεί μαζί της, γεγονός που θορύβησε το μοντέλο και έβαλε τον δικηγόρο της να τηλεφωνήσει ζητώντας στην επιχειρηματία να σταματήσει.

Εκείνη, ωστόσο, δεν… μάσησε και της πρότεινε μέσω του δικηγόρου της, εφόσον το ήθελε, να λύσουν νομικά τις διαφορές τους. Επιπλέον, ενημέρωσε στενή συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέμα, εκπλήσσοντάς τη, καθώς ούτε εκείνη ούτε ο παρουσιαστής περίμεναν ότι κάποιος θα επιχειρούσε να βγάλει λεφτά από τα giveaway της εκπομπής του ΑΝΤ1. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που σταμάτησαν τελικά τα giveaway στο «The 2night Show». Οσο για το μοντέλο, τώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει να βγει στο φως της δημοσιότητας η ιστορία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...
spot_img
spot_img