Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

Φρίκη με ρομπότ παρένθετες μητέρες – Το πρώτο το 2026 με κόστος...

Μοιάζει με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας ενός δυστοπικού μέλλοντος, όμως μέχρι του χρόνου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, παρά τα ηθικά διλήμματα που γεννά.

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες ώρες στο σπίτι του μετά το ψυχιατρείο και...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο...

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Παλάτι χωρίς βασιλιά – Τι σηματοδοτεί η μετακόμιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η απόφαση του επόμενου βασιλιά της Βρετανίας, πρίγκιπα Ουίλιαμ,...

Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις»

Σε έξαλλη κατάσταση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας στις δημοσιεύσεις που την θέλουν να είναι έγκυος.

«Όσοι λοιπόν με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά… φτάνει, παραπάει. Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: “Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος” μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι (έγκυος).

Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες. Όσον αφορά την απώλεια και τον θρήνο, μπείτε και διαβάστε τι έχω γράψει γιατί η απώλεια που ανέφερα στο δικό μου προφίλ αφορά το σκυλάκι που είχαμε εδώ στην οικογένεια και το χάσαμε. Μην παίζετε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και την απώλειά τους.

Σεβαστείτε τους. Με βλέπετε να μιλάω έντονα γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. Φτάνει πια, φτάνει. Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις.»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και πολύ ερωτευμένη.

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Τρισευτυχισμένη Ελληνίδα ηθοποιός – Μετά από πολλές εξωσωματικές έφερε στη ζωή τον γιο της

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο και τον σύζυγό της.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.