Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

Ελένη Καρπέτα: «Έφυγε» ο πρώτος έρωτας «του παιδιού του λαού», Νίκου Ξανθόπουλου

Κοντά στον αγαπημένο της Νίκο Ξανθόπουλο βρίσκεται εδώ και...

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκαναν τις...

Δημήτρης Κίτσος: Όσα δε γνωρίζετε για τον ήρωα του «Grand Hotel»

Ο Άρης Δανέζης κάνει check in στον 2ο Κύκλο του «GRAND HOTEL» και παραδίδει την ταυτότητά του στη ρεσεψιόν του πολυτελούς ξενοδοχείου

Φρίκη με ρομπότ παρένθετες μητέρες – Το πρώτο το 2026 με κόστος...

Μοιάζει με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας ενός δυστοπικού μέλλοντος, όμως μέχρι του χρόνου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, παρά τα ηθικά διλήμματα που γεννά.

Η Μαρία Ψάλτη αποχαιρέτησε το θείο της, Γιάννη Ρώτα

Το συγκινητικό της αντίο

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία αποχαιρέτησε τον αδελφό του ηθοποιού, Γιάννη Ρώτα που έφυγε από τη ζωή.

Πόσταρε φωτογραφία του πατέρα και του θείου της και έγραψε: «Καλό παράδεισο θείε μου…πηγές κοντά στον αδελφούλη σου». Ένα χρόνο πριν ο Γιάννης Ρώτας είχε μιλήσει για την εκταφή του αδελφού του και πόσο του στοίχισε όλη η φασαρία που είχε γίνει.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου για αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και πολύ ερωτευμένη.

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.

Μαρία Ναυπλιώτου: Ο χορός σε γάμο στη Χίο και οι βουτιές της σε παραλίες του νησιού

Τις διακοπές της στη Χίο απολαμβάνει η Μαρία Ναυπλιώτου.