Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε διπλό ταμπλό τη νέα σεζόν

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα κάνει... διπλή ζωή τη νέα...

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τους σπίτι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μένουν με...

Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Παντρεύτηκε ο γιος τους από τη «Μουρμούρα»

Ο Χρήστος Κοντογεώργης υποδυόταν τον γιο της Μαρίνας (Δάφνη...

Ιωάννα Μαλέσκου: «Σίγουρα δε θα επιδίωκα να συναντήσω την Ελένη Μενεγάκη»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε σε συνέντευξή της πως κουράστηκε να τη συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη και εξομολογήθηκε πως δε θα επιδίωκε να τη συναντήσει.

Παραλίγο ατύχημα για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ μετά από καταδίωξη παπαράτσι

Μνήμες από Νταϊάνα

«Ντεζαβού» θανάτου αλά Νταϊάνα είχε ο πρίγκιπας Χάρι στη Νέα Υόρκη, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ και την πεθερά του Ντόρια. Επί δύο ώρες τούς κυνηγούσαν οι παπαράτσι σε μια «παραλίγο καταστροφική καταδίωξη», η οποία «στο τσακ» δεν κατέληξε σε τροχαίο όχι μία, αλλά περισσότερες φορές.

Μέγκαν και Χάρι

Την αποκάλυψη έκανε εκπρόσωπος του αυτοεξόριστου ζευγαριού στις ΗΠΑ, δηλώνοντας ότι το παραλίγο μοιραίο περιστατικό συνέβη μετά τη βράβευση της Μέγκαν Μαρκλ ως «Γυναίκα με Οραμα» σε εκδήλωση του ιδρύματος Ms. Foundation for Women στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το BBC. Ανέφερε ότι καμιά δεκαριά παπαράτσι κυνήγησαν ανηλεώς το όχημα με το οποίο αποχωρούσαν ο Χάρι, η Μέγκαν και η Ντόρια, σε μια «παραλίγο καταστροφική καταδίωξη». «Αυτή η ανελέητη καταδίωξη που κράτησε πάνω από δύο ώρες είχε ως αποτέλεσμα πολλές παραλίγο συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, με πεζούς και με δύο αστυνομικούς του τμήματος της Νέας Υόρκης» ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Skynews.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Νταϊάνα

Το κατά τον εκπρόσωπό του μοιραίο τροχαίο του Χάρι, που αποφεύχθηκε τελευταία στιγμή περισσότερες από μία φορές, φέρνει στον νου μνήμες από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα του στο Παρίσι το 1997.

Η Νταϊάνα είχε μπει σε αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ για να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο όπου διέμεναν, όμως τους πήραν χαμπάρι οι παπαράτσι και άρχισαν να τους καταδιώκουν με μηχανή. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, όταν μπήκαν στο μοιραίο τούνελ, το φως από το φλας ενός παπαράτσι που προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία την Νταϊάνα με τον Ντόντι, τύφλωσε τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολόνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Η Δώρα Χρυσικού πέταξε το μαγιό και πόζαρε στην παραλία μόνο με το άρωμά της

Η Δώρα Χρυσικού μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Η γη της ελιάς» έκανε τις διακοπές της καθώς χρειαζόταν ξεκούραση και χαλάρωση.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.