Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025

Ανθή Βούλγαρη: «Κάποιοι λόγοι θα υπήρχαν για το “κόψιμο” της εκπομπής της...

Η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Έξαλλος ο Ίαν Στρατής με τον Λιάγκα: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει...

Ο Ίαν Στρατής σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή...

Το τρομακτικό τετ α τετ της Νάντιας Δούκα με φίδι ακριβώς μπροστά...

Ηταν Πέμπτη 8 Μαΐου, στις 21.00, όταν μπροστά στη...

Η λαμπερή βραδιά των καλλιστείων με την υπογραφή του Νίκου Μπάμπαλη

Με τρέλα και κορδέλα

Λάμψη, φλας, εστεμμένες και άρωμα από… «Γη της ελιάς»! Αυτό ήταν το μενού των πανελλήνιων καλλιστείων «Ελληνικά Καλλιστεία» και «Ελληνική Ομορφιά», που διοργανώθηκαν με επιτυχία από τον Νίκο Μπάμπαλη στο Bolivar beach bar στον Αλιμο, με τις διαγωνιζόμενες να κλέβουν την παράσταση με τα αέρινα φορέματα με αρχαιοελληνικό στιλ από τον οίκο Damiano Milano, που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον διαγωνισμό, αλλά και με τα μαγιό της Bluepoint, που αναδείκνυαν τα κάλλη τους!

Ιζαμπέλα Φούλοπ, Νίκος Αναδιώτης και Νίκος Μπάμπαλης

Ο φιλόξενος και καλοκαιρινός χώρος του Bolivar έδεσε υπέροχα με το θέαμα των πανέμορφων κοριτσιών, με την κριτική επιτροπή, που απαρτιζόταν από την Αγγελική Ηλιάδη, την Μπέσσυ Αργυράκη, τον σχεδιαστή Damiano Milano, τη σχεδιάστρια των μαγιό Bluepoint, τη Μαρίνα Παπαδοπούλου του Top Class International και τον επιχειρηματία Ακη Χατζηαντωνίου, να έχει δύσκολο έργο! Από τη λάμψη των κοριτσιών έκλεψε και η Ιζαμπέλα Φούλοπ, που πρωταγωνιστεί στη «Γη της ελιάς», με την ηθοποιό να παρουσιάζει τα καλλιστεία μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη και να κλέβει την παράσταση.

Αγγελική Ηλιάδη

Στο υπερθέαμα της βραδιάς έδωσαν επιπλέον εορταστικό τόνο οι ερμηνείες των Αγγελικής Ηλιάδη,(που έκανε αλλαγή στο πρόγραμμά της ειδικά για τα καλλιστεία και για να επισφραγίσει την πολυετή φιλία της με τον Νίκο Μπάμπαλη), Αννας Μαρίας Ντεληγιώργη, και Ανχελίτα, με την τελευταία να ξεσηκώνει τους παρευρισκομένους με τη σέξι εμφάνισή της και το μπρίο της. Οσο για τις μεγάλες νικήτριες; «Star Ελληνικά Καλλιστεία» στέφθηκε η Κωνσταντίνα Ταχούλα, «Star Ελληνική Ομορφιά» η Μαρία Καραϊσκάκη, «Miss Ελληνική Ομορφιά» η Αννα Μαρία Μανούρα και «Miss Ελληνικά Καλλιστεία» η Αλεξάνδρα Χατζηστεργίου.

Οι εστεμμένες με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Νίκο Μπάμπαλη

Οι νικήτριες, όμως, από τον διαγωνισμό δεν έφυγαν μόνο με τα στέμματα και τις κορδέλες, μια και στις δύο πρώτες δόθηκαν δύο δωρεάν υποτροφίες για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δύο εστεμμένες θα κάνουν τις διακοπές τους χάρη στο Manessis Travel σε Κρήτη και Χαλκιδική, ενώ οι εταιρίες Guy Laroche, G+V Design και KYANA έδωσαν δώρα σε όλες τις διαγωνιζόμενες και τους εκλεκτούς καλεσμένους του διαγωνισμού ομορφιάς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη και οι υποψήφιοι παρουσιαστές

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται η υπόθεση της πρωινής ενημερωτικής...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...
spot_img