Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025

Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έσπασε τη σιωπή του και μίλησε...

Τα social media celebrities γέμισαν με αναρτήσεις για τη Γιορτή της Μητέρας

Σχεδόν όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, και όχι μόνο, τίμησε...

Στη φυλακή ο ενοικιαστής του Airbnb, ο οποίος μετέφερε τη βόμβα που...

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε το πρωί της...

«Δεν έμαθε τίποτα η Μπάρκα στα πέντε χρόνια, έκλεισε την εκπομπές λες...

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Δανάης Μπάρκα η γνωστή...

Εριέττα Κούρκουλου: «Θα πρέπει να είναι αποδεκτό ένας μπαμπάς να κάτσει σπίτι με το παιδί»

Η Εριέττα Κούρκουλου, ξεκίνησε ένα νέο εγχείρημα, δημιουργώντας μια σειρά από podcast  με τίτλο Kind talks. Σε αυτά τα podcast η Εριέττα Κούρκουλου συνομιλεί με ανθρώπους της διπλανής πόρτας που προσπαθούν καθημερινά να κάνουν τον κόσμο που ζούμε λίγο καλύτερο.

Στο τελευταίο της podcast η Εριέττα Κούρκουλου, φιλοξενεί τον ηθοποιό και κουμπάρο της, Θάνο Αλεξίου και αναφέρθηκαν στην καθημερινότητα και στις ανάγκες ενός παιδιού, αλλά και το τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που ένας άνδρας είχε αποφασίσει να απέχει συνειδητά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μένοντας στο σπίτι μαζί με το παιδί του.

«Όταν ένας μπαμπάς είναι πιο ενεργός στο σπίτι, νομίζω ότι επηρεάζεται θετικά το παιδί. Αυτό λέει τουλάχιστον και η εμπειρία μου. Εμείς έχουμε ένα ζευγάρι φιλικό που το μοιράζονται 50-50 το παιδί τους και δεν έχουν βοήθεια από επιλογή. Ήθελαν να ασχοληθούν οι ίδιοι και είναι απόλυτα απαραίτητο, όταν μπορείς να το κάνεις. Περνώντας λίγες μέρες με αυτό το ζευγάρι, είδα μετά τη διαφορά με την προσπάθεια που έκανε ο Βύρωνας να έρθει πιο κοντά στον Νίκο.

Το θέτω σε κοινωνικό πλαίσιο γιατί οι άνδρες δεν υποστηρίζεστε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι αποδεκτό κάποια στιγμή, ένας μπαμπάς να κάτσει – συνειδητά και από επιλογή – σπίτι του και να αφήσει τη γυναίκα του να δουλέψει. Γιατί έτσι θέλει, έτσι αισθάνεται και για το ο,τιδήποτε» ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη και οι υποψήφιοι παρουσιαστές

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται η υπόθεση της πρωινής ενημερωτικής...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,
spot_img