Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Γιάννης Πουλόπουλος: «Τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό τον βρήκα αργά και αυτός είναι ο λόγος»

«Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου το 2016»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης και πρέπει να ήμουν το νούμερο 2 στην Ελλάδα. Το έκανα το 2016 και πολύ συνειδητά. Το κράτησα για εμένα και για τον άνθρωπό μου γιατί δεν ήθελα τέτοιου τύπου δημοσιότητα.

Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, είναι επειδή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Θα ήθελα το αποτύπωμά μου να μην είναι μόνο η Eurovision που την αγαπώ και την υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά να δώσω ένα boost σε νέα παιδιά που μπερδεύτηκαν πολύ. Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά. Υπάρχει λόγος για αυτό.

Υπήρχε ένα πένθος στην οικογένεια πολύ μεγάλο κι έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 χρονών. Ήμουν ένα παιδί που ήταν μονίμως μέσα στα βιβλία, δεν είχε παρέες και δεν έπαιζε. Μετά ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλώ πια για τον άνθρωπό μου. Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλά για την Βανδή και τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε, έτσι θέλω κι εγώ επειδή έχω 14 χρόνια σχέση να μπορώ να μιλώ για τον άνθρωπό μου δημόσια και να μην γίνεται αυτό είδηση».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα