Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Τι γνώμη έχουν οι παλιοί Dragons για τους νέους;

Το «DRAGONS’ DEN GREECE», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Παρουσιαστής του νέου κύκλου «Big Brother» θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον «Μεγάλο Αδερφό»! Tα...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Ο θάνατος του Γαβρήλου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Ο θάνατος του...

Η… μονίμως sold out παράσταση της Ράντου θα συνεχιστεί για 4η χρονιά

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η...

Μαρία Κίτσου: «Ο έρωτας πάντα με έβγαζε από τα σκοτάδια μου»

«Δεν ξέρω αν θα άφηνα μια δουλειά που πιστεύω και λατρεύω για τον έρωτα»

Η Μαρία Κίτσου εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τον κορονοϊό καθώς νόσησε δύο φορές αλλά και για τον έρωτα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρώω, δεν μυρίζω τα λουλούδια. Αν πάρει φωτιά το σπίτι μου θα το πάρω χαμπάρι από τον καπνό, δεν θα το μυρίσω. Το τηλέφωνο μου χτυπούσε για δουλειές αλλά ήμουν αποφασισμένη να μην κάνω τίποτε, δεν με δελέασε κάτι, ρωτούσα από περιέργεια περί τίνος πρόκειται», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της; «Για μένα ο έρωτας παίζει τον πρώτο ρόλο, αλλά και η δουλειά το ίδιο. Δεν ξέρω αν θα άφηνα μια δουλειά που πιστεύω και λατρεύω για τον έρωτα. Ο έρωτας πάντα με ανέβαζε, με έβγαζε από τα σκοτάδια μου.

Μπορεί και να μην έχω φροντίσει την προσωπική μου ζωή όσο τη δουλειά. Με άφησα εκτεθειμένη και απροστάτευτη, αλλά αποφάσισα να μην εξαντλώ τον εαυτό μου, να μην φτάνω στα όρια μου, θα λέω τα ‘’όχι’’ μου, θα με προστατεύω».

Μετά τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έκανε ταξίδια όπως εξομολογήθηκε. «Συντονίστηκα και βρήκα το κέντρο μου, διάβασα και ταξίδεψα. Ταξίδεψα στην Ισπανία, μου αρέσει η σύνδεση των Ισπανών με το πάθος, τον πόθο, το θάνατο, είναι μια χώρα γεμάτη ένστικτα. Δυστυχώς δεν είδα καθόλου τηλεόραση, ήθελα να αποτοξινωθώ. Έβγαλα από πάνω μου μεγάλο ψυχικό φορτίο και φρόντισα τον εαυτό μου. Δούλευα από τις 6:30 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, στη συνέχεια διάβαζα και κοιμόμουν 3-4 ώρες την ημέρα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...
spot_img
spot_img