Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

Ο Διονύσης Ζάχος στα «Τετράγωνα των Αστέρων»

«Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ!» λέει ο Διονύσης Ζάχος...

Απόστολος Λύτρας – Θεοδώρα Παπαδοπούλου: Παντρεύονται στις 4 Ιουλίου

Όπως είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Λύτρας πριν από λίγο...

Απασφάλισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Σταματήστε είναι άβολο, δε θα μου πείτε τι...

Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...

Η σπόντα της Λίτσας Πατέρα για το «Πρωινό» και την ολιγόλεπτη εμφάνισή...

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε την Λίτσα...

Η επίσκεψη της οικογένειας Ομπάμα στη Σίφνο παρέα με το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Οι ελληνικές γκουρμεδιές που... τρέλαναν τον Ομπάμα

Ψωμί ψημένο σε ξυλόφουρνο, κρέπα φάβας, καρπάτσιο ροφού, πελαγίσιος μαρινάτος κέφαλος, σκορπίνα στα κάρβουνα και τραχανάς με ντόπιο αστακό είναι μερικά από τα καλούδια που γεύθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα στη Σίφνο την Κυριακή το βράδυ.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο δημιουργικός σεφ Γιώργος Σαμοΐλης, επικεφαλής της κουζίνας του περίφημου εστιατορίου Cantina της Σίφνου, με τα γευστικά του θαύματα ανάγκασε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να ανέβει στο Κάστρο του νησιού, πάνω στον βράχο, όπου βρίσκεται το βραβευμένο ρεστοράν. Φυσικά, ο Τομ Χανκς ευθύνεται για αυτό, αφού εκείνος έδωσε τις σχετικές γαστριμαργικές πληροφορίες στον πρώην πρόεδρο.

Ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης

Ο σεφ Σαμοΐλης είναι φίλος του ηθοποιού Τομ Χανκς, ο οποίος φιλοξενεί, ως γνωστόν, αυτές τις μέρες τον Ομπάμα και τη σύζυγό του. Ο οσκαρικός ηθοποιός, χρόνια τώρα, «πετάγεται» από την Αντίπαρο, όπου ζει τα καλοκαίρια, στη Σίφνο μόνο και μόνο για να γευτεί τα πιάτα του Γιώργου Σαμοΐλη. Ο Τομ Χανκς αποδεικνύεται ιδιαίτερα μερακλής, καθώς η ομάδα Σαμοΐλη χρησιμοποιεί υλικά από την ελληνική φύση και τη θάλασσα, και έχει πολλάκις βραβευτεί. Εκεί, λοιπόν, πήγε και τον Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να δοκιμάσει τα θαύματα του σεφ.

Μπαράκ Ομπάμα και Μισέλ

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ και τις δυο τους κόρες, Μαλία και Σάσα, και φυσικά το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον έφτασαν με σκάφος στη Σίφνο, μισή ώρα απόσταση από την Αντίπαρο, όπου διαμένουν, και επισκέφθηκαν την εξαιρετική Cantina. «Επαθαν πλάκα» όσοι τους είδαν να ανεβαίνουν τα σκαλάκια του εστιατορίου το βράδυ της Κυριακής.

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς

Κάθισαν λιγάκι απόμερα και τότε ήταν που το τραπέζι τους γέμισε από όλα τα καλούδια της κουζίνας, σε μικρά πιάτα, έτσι ώστε ο Μπαράκ και η παρέα του να δοκιμάσουν απ’ όλα. Το ρεστοράν έχει και ονειρικό περιβάλλον, καθώς βρίσκεται σε μια παραλία σχεδόν απομονωμένη, κάτω από τον μεσαιωνικό οικισμό Κάστρο. Η Ελλάδα και τα ωραία της, λοιπόν, προσφέρθηκαν απλόχερα στον Μπαράκ και στη Μισέλ Ομπάμα, που έφυγαν… γοητευμένοι από τη Σίφνο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...
spot_img