Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

Έξαλλη η Τζίμα με τον Πρετεντέρη: «Θα ασχοληθούμε με τα Τέμπη για...

Η Ράνια Τζίμα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του...

Κοντά σε συνεργασία στο κέντρο Nox ο Χρήστος Μάστορας και Αντώνης Ρέμος

«Ψήνεται» συνεργασία ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τον Αντώνη...

Δώρο των Καταριανών στον Τραμπ ένα ιπτάμενο παλάτι

Χώροι που παραπέμπουν σε σουίτες ξενοδοχείων, ξύλινες επενδύσεις, δερμάτινα...

Στο νοσοκομείο η Σούπερ Κική: «Από χθες νοσηλεύομαι γιατί έκανα χειρουργείο»

Τι συνέβη στην γνωστή influencer

Η Super Κική, βρίσκετε στο νοσοκομείο, τι συνέβη στην γνωστή influencer;

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσω μιας ιστορίας στο Instagram της και όπως ανέφερε έκανε μια επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει το λίπος από τη περιοχή των μηρών της.

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το χω κάνει τεκέ, όλα καλά». ανέφερε στην ανάρτηση της η γνωστή influencer.

«Γενικά, σε όλη μου τη ζωή παχαίνω και αδυνατίζω. Δεν έχω φτάσει ποτέ βέβαια σε πάρα πολλά κιλά αλλά, επειδή πάχαινα και αδυνάτιζα πάντα, και έχω και κληρονομικό από τη γιαγιά μου που έχει το ίδιο σώμα, είχα μαζέψει λίπος στους μηρούς σε ακραίο όμως βαθμό.

Όσο και να αδυνάτιζα, έχω φτάσει μέχρι και 50 κιλά, το σώμα μου έμενε ίδιο. Ακριβώς ίδιο όμως και ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό γιατί κατέβαλα μια προσπάθεια αλλά, έβλεπα πάντα το ίδιο πράγμα. Τα παντελόνια δεν άλλαζαν νούμερο. Στη μέση μπορεί να ήταν μεγάλα αλλά δεν ανέβαιναν πάνω από τους μηρούς. Έτσι πήρα την απόφαση και έκανα αυτό το πράγμα. Μιλάμε για τρελό κόψιμο. Έκοψαν αρκετό πράγμα οι άνθρωποι. Βγάλανε 2 λίτρα λίπος από τα πλαϊνά και κόψανε από το εσωτερικό» αποκάλυψε στο tlife η γνωστή influencer.

«Τώρα φοράω κορσέ. Δε πονάει τόσο πολύ, φαντάζομαι αργότερα θα πονέσω περισσότερο. Κυρίως δυσκολεύομαι στην τουαλέτα, δεν περπατάω. Για να είμαι ειλικρινής όμως, το περίμενα πολύ χειρότερο. Θα χρειαστεί να περάσει περίπου ένας μήνας για να θρέψει όλο το κομμάτι. Σε λίγη ώρα βγαίνω από το νοσοκομείο» είπε στο τέλος η Super Κική.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...
spot_img