Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2025

«Απιστίας και κέρατου» γωνία

Εγώ, Σούζη, δεν ξέρω αν θα σταθώ μόνο στα...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: O Αντώνης Κρόμπας εισβάλει στη σειρά

O Αντώνης Κρόμπας εισβάλει στη σειρά «VIΠ – Καλά...

Ο Βασίλης Λαζαρίδης μίλησε πρώτη φορά για τη μαφιόζικη εκτέλεση του πατέρα...

Η μαφιόζικη εκτέλεση του πατέρα του σημάδεψε την παιδική...

Νέα σχέδια της Μενεγάκη στην αγαπημένη της Ανδρο

Ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, το ησυχαστήριο της Ελένης...

Η νέα συνταγή που έφτιαξε ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος

Aυτή είναι η νέα του δημιουργία

Η Δέσποινα Βανδή, λατρεύει την μαγειρική –συγκεκριμένα την ζαχαροπλαστική– και το έχει δείξει άπειρες φορές στα κοινωνικά δίκτυα, αφού ανεβάζει κατά καιρούς τα γλυκά που φτιάχνει!

Ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Νικολαΐδης, φαίνεται πως έχει πάρει από την μητέρα του το ταλέντο και την αγάπη προς την μαγειρική. Μπορεί ο ίδιος να μην βρίσκεται μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και να έχει κλειστό τον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, η μητέρα του και οι φίλες της όμως ανεβάζουν συχνά νέες δημιουργίες του ταλαντούχου μάγειρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντέμης Νικολαΐδης για το διαζύγιό του: «Σκέψου ότι μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή»

Την πιο πρόσφατη συνταγή που δημιούργησε ο Γιώργος Νικολαΐδης, δημοσίευσε η φίλη της Δέσποινας Βανδή, Μαρία Χολέβα και φαίνεται αξιοζήλευτη αφού είναι σπιτικά ζυμαρικά!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

«Φουντώνει» ο έρωτας της Ανδριολάτου με τον επιχειρηματία Μπάμπη Τσαούσογλου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η σχέση ανάμεσα στην Κλέλια...

Το βίντεο του Κακοσαίου έριξε το TikTok

Το video clip του Γιώργου Κακοσαίου για το καινούργιο...