Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Μαροσούλη στην Ελεονώρα Μελέτη

«Η καρδιά μου σου ανήκει»

Η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Θοδωρή Μαροσούλη.

Πριν από πέντε χρόνια ήρθε στη ζωή η κορούλα τους, Αλεξάνδρα και πριν από λίγες ημέρες έγινε η βάπτιση αλλά και ο γάμος τους με ελάχιστους καλεσμένους.

Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε φωτογραφία της παρουσιάστρια στην παραλία με εκείνον να της προσφέρει μια πετρούλα σε σχήμα καρδιάς γράφοντας στη λεζάντα: «Η καρδιά μου σου ανήκει».

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει: «Είμαι σε καλή φάση, παλιά ήμουν miserable. Είναι ο άντρας μου πολύ αισιόδοξος, δεν είναι μίζερος. Το παιδί σου δίνει χαρά, δεν έχω λόγους να μην είμαι καλά. Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο, είναι και ερωτεύσιμος ο μπαγάσας. Όταν παντρευτήκαμε δεν ήμασταν ούτε ένα χρόνο μαζί, στους δύο μήνες έμεινα έγκυος.

Παντρευτήκαμε για γραφειοκρατικούς λόγους καθαρά. Δεν έκανα ούτε γάμο, ούτε event, το κάναμε μόνο για να βγει η κόρη μας με το επίθετο του μπαμπά. Την κόρη μου την λένε Αλεξάνδρα – Ωκεανίς. Μου έκανε το χατίρι ο άντρας μου. Στην επιχειρηματολογία όταν του το είπα, είπα ότι θέλω δύο ονόματα.

Το Αλεξάνδρα το είχαμε αποφασίσει πριν καν την δούμε γιατί λένε την πεθερά μου Αλεξάνδρα και ήταν από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το άλλο συμφώνησε να το βάλουμε επειδή του είχα πει ότι δεν πρόκειται να κάνω δεύτερο παιδί αλλά και επειδή εκφράζει και την θάλασσα που πολύ την αγαπώ. Του είπα να βγάλουμε και τα δύο για να είναι το Α και το Ω.

Περνάω τον άντρα μου περίπου 4,5 χρόνια. Δέχτηκα αμέτρητα σχόλια. Μου έγραφαν τρελά πράγματα κάτω από φωτογραφίες. Σχολίαζαν και τον Θοδωρή και εμένα. “Σίτεψες, γέρασες, πω πω τι κάνει το μακιγιάζ, τέρας είσαι.

Δεν με απασχολούν όμως, ίσα ίσα προσπαθώ τι μπορεί να βιώνει ένας άνθρωπος που στο ελεύθερό του χρόνο θα μπει και θα στάξει φαρμάκι».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Γενέθλια για τον Γιώργο Σίσκο – Πόσο χρονών γίνεται;

Ο Γιώργος Σίσκος πέρα από σπουδαίος ηθοποιός υπήρξε και...