Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025

Πιλότος της Π.Α. σε υπόθεση στυγνού εκβιασμού στην πρώην σύντροφο!

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, που ήρθε...

Θανάσης Πολυκανδριώτης – Στέφανος Κορκολής «Μαζί» στο θέατρο Παλλάς

Σε μια συναυλία για κοινό σκοπό, θα βρεθούν στη...

Φυτική τσίχλα παγιδεύει στο εσωτερικό της ιούς της γρίπης

Φυτική τσίχλα που έφτιαξαν ερευνητές αμερικανικού πανεπιστημίου μπορεί να...

«Σκανδάλη»: Αυτή είναι η νέα επιτυχία της Johanna

Η Johanna κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι με τη...

Τάσος Λέκκας: «Υπήρξε ένα περιστατικό όπου τα όρια ξεπεράστηκαν και ένιωσα πολύ άσχημα»

Τι του συνέβη;

Ο Τάσος Λέκκας έγινε αγαπητός μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο oneman.gr μίλησε για το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας αλλά και για το ρόλο του.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο. Είναι κομμάτι της δουλειάς άλλωστε. Διαφορετικά, θα έπρεπε να βρω κάτι άλλο να κάνω στη ζωή μου. Υπήρξε όμως ένα περιστατικό που τα όρια ξεπεράστηκαν και ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν ένας τύπος, ο οποίος έγινε τρομερά επιθετικός απέναντί μου. Με ταύτισε με τον ήρωα και ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα που μπήκα ανάμεσα στον θείο μου, τον Γιώργη (Γιάννη Τσορτέκη) και τη Νίτσα (Κόρα Καρβούνη), τη μεγάλη του αγάπη.

Πήρα την απόστασή μου με ψυχραιμία και ευγένεια. Θα είχε κοινωνικό ενδιαφέρον πάντως, να παρατηρήσει κάποιος το γιατί συμβαίνουν αυτές οι συνδέσεις, που θολώνουν τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Όπως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε γιατί στα social media “δίκασαν” τη Νίτσα όταν συνευρέθηκε με τον Τάσο, τη στιγμή που εκείνη ήταν ελεύθερη και μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει, ενώ εκείνος την επόμενη ημέρα παντρευόταν.

Κι όμως, 9 στους 10 στο Twitter έκραξαν τη γυναίκα. Ο άντρας βγήκε κλασικά ο μάγκας της υπόθεσης. Η αντίδραση αυτή ήταν από την επιθυμία τους να δουν μαζί τη Νίτσα με τον Γιώργη; Ή επειδή ζούμε ακόμα σε μία σεξιστική και φαλλοκρατική κοινωνία;»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Μαματζερ με… μώλωπες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη που έχει...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Η απάντηση της Τοπαλίδου στον Λιάγκα: «Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη»

Στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό» κάθισε η Ελένα...
spot_img