Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της «Power Talk»

Το «Power Talk», η καινοτόμα κοινωνική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα

Αντώνης Ρέμος – Γιώργος Λιάγκας: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά

Μαζί στην Κεφαλονιά ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Λιάγκας. Μετά τις διακοπές του με τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά στις Κυκλάδες,

Klavdia: Σε δίλημμα η «Αστερομάτα» της Eurovision

Eχει δίλημμα η «Αστερομάτα» της Eurovision. Ποιον δρόμο θα...

«Grand Hotel»: Αυτός είναι ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Γιάννης Στάνκογλου

Στον δεύτερο κύκκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 το πρόσωπο που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο του υποκόσμου έρχεται και αναλαμβάνει δράση!

Παύλος Χαϊκάλης: Η ζωή στο Κατάκολο, η πρόταση για θέατρο και η επικοινωνία με τον Φιλιππίδη

«Έχω επικοινωνία με τον Πέτρο αλλά δεν θα ξαναέπαιζα μαζί του»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μετά από καιρό «σπάει» τη σιωπή του και μιλάει για τη ζωή του σήμερα στο Κατάκολο Ηλείας.

Μετά το σάλο που ξέσπασε με το metoo επέστρεψε στη γενέτειρά του και αρνήθηκε πρόταση να παίξει σε μεγάλο θέατρο της Αθήνας.

«Είχα πρόταση για κεντρικό θέατρο αλλά δεν την αποδέχθηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με το χώρο. Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι, σε σχέση με άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι, δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε. Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν και έτσι το έχτισαν τόσο καιρό. Και δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα σε αυτό το σύστημα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι που είπαν για μένα ότι ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά είπαν “μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα”. Εγώ τους καταλαβαίνω και επειδή καταλαβαίνω αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σχέσεις του σήμερα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Με τον Πέτρο έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε για κάποια πράγματα, τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει και εκείνος. Ειδικά μετά το 50-50 που βγήκε. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή. Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ’ ονόματός του».

Όσο για το ενδεχόμενο να έπαιξαν ξανά μαζί είπε: «Όχι. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, όμως αν αυτό κάποτε γινόταν θα γινόταν για πλάκα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Διαμαντής Καραναστάσης: Δείτε την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους

Ο Διαμαντής Καραναστάσης πέρα από ηθοποιός είναι και βουλευτής...

Κι όμως η μικρούλα της φωτό είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μανούλα.

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τους σπίτι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μένουν με τις κόρες τους σε μια μοντέρνα και μεγάλη μεζονέτα.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο