Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Η Μπρίτνεϊ ήταν στην Ελλάδα

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς επισκέφθηκε τη χώρα μας και δεν...

Μιμή Ντενίση σε καλοκαιρινό mood

Η Μιμή Ντενίση καλωσόρισε τον Ιούλιο φορώντας το μαγιό...

«Σασμός»: Ο Μαθιός στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Τα νέα για το μακελειό...

Κρατερός Κατσούλης: «Με τον γιο μου από όταν έγινε δυο ετών αρχίσαμε...

Ο Κρατερός Κατσούλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Kαταγγελίες από μητέρα ηθοποιού αισθησιακών ταινιών για άγριο ξυλοδαρμό της από ξενοδόχο

Η ζούγκλα των Δελφών!

Αγριος ξυλοδαρμός της μητέρας του Ανδρέα Λιόντου, πρώην ηθοποιού αισθησιακών ταινιών, με το ψευδώνυμο «Απολλώνιος» και παίκτη ριάλιτι για ένα… μηχανάκι, με την 60χρονη γυναίκα να προχωρά σε καταγγελίες, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα, ενώ, όπως ισχυρίζεται, ο εφιάλτης είναι ακόμη ολοζώντανος μπροστά της, μια και ο θύτης κυκλοφορεί ελεύθερος εκτοξεύοντας απειλές!

theodora liontou19103
το νοσοκομείο η Θεοδώρα Λιόντου με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό της

  • Aπό τον Βαγγέλη Καράλη

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στους Δελφούς τον περασμένο Απρίλιο, όμως μέχρι σήμερα δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας, με τη Θεοδώρα Λιόντου, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην περιοχή, να μιλά αποκλειστικά στην «Espresso», λέγοντας πως ο φερόμενος ως δράστης, που είναι και αυτός ξενοδόχος στους Δελφούς, έχει γίνει ο τρόμος και ο φόβος, καθώς στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και άλλη γυναίκα!

Ολα για ένα μηχανάκι

«Το περιστατικό συνέβη στις 6 Απριλίου. Περπατούσα στο πεζοδρόμιο, στον κεντρικό δρόμο των Δελφών, με τον δράστη να έχει παρκάρει το μηχανάκι επάνω στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το ξενοδοχείο του. Επειδή δεν μπορούσα να περάσω, χτύπησα το πόδι μου επάνω στο μηχανάκι. Αυτός, ακούγοντας τον θόρυβο, βγήκε έξω από το ξενοδοχείο και τον ρώτησα με ευγενικό τρόπο εάν το πεζοδρόμιο είναι για τους πεζούς ή για τα μηχανάκια. Η απάντησή του ήταν “και πού θέλεις να το βάλω;” και στη συνέχεια πήρε το μηχανάκι του και το έβαλε αλλού. Επιστρέφοντας, όμως, άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές στο στήθος και στον λαιμό, τραβώντας στη συνέχεια το χέρι. Με χτυπούσε όπου έβρισκε! Τρομοκρατήθηκα και κάλεσα την Αμεση Δράση» λέει στην περιγραφή της.

theodora liontou191031

Η άτυχη γυναίκα καταγγέλλει, όμως, και ένα πρωτοφανές περιστατικό, λέγοντας ότι, όταν πήγε στο Νοσοκομείο της Αμφισσας, ο γιατρός, που είναι ανιψιός του δράστη, ήθελε να τη διώξει, λέγοντάς της ότι δεν έχει τίποτα.

Οι «συμπτώσεις»

«Ηρθε η Αστυνομία και μας πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφισσας. Εκεί έκανα μήνυση για ξυλοδαρμό, αλλά οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο. Εγώ στη συνέχεια πήγα στο Νοσοκομείο Αμφισσας, όπου για κακή μου τύχη εφημερεύων γιατρός ήταν ο ανιψιός του δράστη, ο οποίος δεν μου έδινε σημασία και μου έλεγε “δεν έχεις τίποτα, σήκω να φύγεις, δεν υπάρχει καμιά κακοποίηση”. Ευτυχώς, ήταν εκεί ένας καρδιολόγος και διέγνωσε ότι είχα πάθει μυοκαρδίτιδα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτώ. Εμεινα εκεί για μία ημέρα, όμως επειδή δεν τους εμπιστευόμουν την επομένη πήγα στο Σισμανόγλειο στην Αθήνα. Εκεί οι γιατροί, όταν με είδαν σε αυτήν την κατάσταση και τους περιέγραψα τι είχε συμβεί, πήραν τηλέφωνο την Ομάδα ΔΙΑΣ, ώστε να παρέμβει ιατροδικαστής, όπως και έγινε».

H Θεοδώρα Λιόντου ακόμη και σήμερα ζει τον απόλυτο τρόμο, καθώς ο φερόμενος ως δράστης συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, απειλώντας και βρίζοντάς την. «Ακόμη και σήμερα, έπειτα από τόσο καιρό, συνεχίζει και κυκλοφορεί ελεύθερος και συνεχίζει να με απειλεί και να με ενοχλεί! Αναγκάστηκα να του κάνω ασφαλιστικά μέτρα, με την απόφαση να λέει πως δεν μπορεί να με πλησιάζει στο… ένα μέτρο. Φοβάμαι για τη ζωή μου, γιατί στο ένα μέτρο αυτός είναι ικανός να μου κάνει κακό! Μάλιστα, στο δικαστήριο όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα ήρθε ως μάρτυρας μια γυναίκα που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο δράστη! Ο συγκεκριμένος έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής» καταλήγει η Θεοδώρα Λιόντου.

«Συγκάλυψη από πολλούς»

Και ο γιος της όμως, ο Ανδρέας Λιόντος, αναφέρει ότι ο δράστης επιχείρησε να τραυματίσει και τον ίδιο, χρησιμοποιώντας το μηχανάκι του ως δολοφονικό όπλο, λέγοντας ότι υπάρχει κάλυψη από τις Αρχές του τόπου προς το πρόσωπο του επιχειρηματία: «Τη στιγμή που έγινε το περιστατικό ήμουν στο ξενοδοχείο μας και άκουσα φωνές, σαν να σφάζουν άνθρωπο.

andreas liontos19103
Ο γιος της Ανδρέας Λιόντος, γνωστός και ως «Απολλώνιος»

Βγήκα από το ξενοδοχείο και σε κατάσταση σοκ είδα τη μητέρα μου να τρώει ξύλο. Πάω να τη βγάλω από τα χέρια του και αυτός έβαλε πρώτη ταχύτητα στο μηχανάκι και μου το πέταξε επάνω μου! Το χρησιμοποίησε σαν όπλο για να με χτυπήσει. Εκανα και εγώ μήνυση! Μέχρι στιγμής δεν τον έχει ενοχλήσει κανείς και κυκλοφορεί ελεύθερος. Υπάρχει κάλυψη προς το πρόσωπό του από την Αστυνομία, από το Νοσοκομείο Αμφισσας και από τη δημαρχία των Δελφών».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...