Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Παρθένης – Κωστοπούλου: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και άρπαξαν κοσμήματα...

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο ηθοποιός και μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΗ μέρα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει...

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής του...

Για τον νέο τηλεοπτικό του ρόλο, ως παρουσιαστής του...

Μαρία Μενούνος: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της

«Ο γιατρός αφαίρεσε τον όγκο στο πάγκρεας, τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου»

Η Μαρία Μενούνος, προ ολίγων μηνών είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο. Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παγκρέατος, η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση για να ευχαριστήσει τον γιατρό της και να αποκαλύψει πως τα νέα για την υγεία της είναι καλά.

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου!

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις.

Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής» ήταν τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Παραδοσιακά και με… βουτιές για ζευγαράκια

Η Κρήτη, το Πήλιο, η Πάτμος, το Γύθειο, η...
spot_img
spot_img