Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025

Η παράσταση «Θελεστίνα» έρχεται στην Αθήνα

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συμπαραγωγή με τα...

Ο Διονύσης Ζάχος στα «Τετράγωνα των Αστέρων»

«Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ!» λέει ο Διονύσης Ζάχος...

Απόστολος Λύτρας – Θεοδώρα Παπαδοπούλου: Παντρεύονται στις 4 Ιουλίου

Όπως είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Λύτρας πριν από λίγο...

Σκέψεις για «μετακόμιση» της εκπομπής της Βάσως Λασκαράκη

Aλλάζει ώρα με τη νέα χρονιά;

Καλή η προσπάθεια, αλλά η τηλεόραση είναι μαραθώνιος! Η Βάσω Λασκαράκη αλλάζει ώρα με τη νέα χρονιά; Σε αλλαγή της ώρας φαίνεται πως οδηγείται η εκπομπή «The Break», που παρουσιάζει η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη στον Σκάι, από το νέο έτος, καθώς η τηλεθέαση και ο ανταγωνισμός δεν της χαρίζονται!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι του Νέου Φαλήρου εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισης της ψυχαγωγικής εκπομπής στις 16.00, από τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής που μεταδίδεται τώρα, για να πάρουν τα νούμερα θεαματικότητας την ανιούσα. Αιτία βέβαια της αλλαγής είναι ο ισχυρός ανταγωνισμός στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με ζωντανές εκπομπές στον Alpha και στο Mega, καθώς και το γεγονός ότι το «The Break» σημειώνει χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης την πρώτη ώρα μετάδοσής του, οπότε βρίσκεται απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha και τον Κώστα Τσουρό στο Μega.

Το θέμα έχει συζητηθεί εντός Σκάι και εκτιμάται ότι με το νέο έτος η εκπομπή της Βάσω Λασκαράκη θα μεταδίδεται μία ώρα αργότερα, με στόχο να διεκδικήσει καλύτερες επιδόσεις, σ’ έναν σταθμό που δεν τα πάει καλά ούτε με την ψυχαγωγία αλλά ούτε και με τη μυθοπλασία. Η τηλεθέαση του «The Break» φτάνει το 6,5% στο δυναμικό κοινό και το 9,7% στο σύνολο. Τα νεανικά κοινά, που κινούν και τη διαφημιστική αγορά, παίζουν σημαντικό ρόλο και εκεί η Βάσω χρειάζεται ενίσχυση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...

Δανάη Επιθυμιάδη: Θυμάστε σε ποια σειρά έπαιζε 12 χρόνια πριν τον «Τιμωρό»;

Η Δανάη Επιθυμιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ρόλο...
spot_img