Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

Ο Κέρβερος των Τσιτσιπάδων

Στιγμές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε γνωστό...

Ριάλιτι με «διδακτέα ύλη» τα μαθήματα ανταλλαγής συντρόφων

Αρραβωνιασμένο ζευγάρι που δεν κατάφερνε να γίνει swingers, καθώς...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 08 Μαΐου

ΚΡΙΟΣΗ κούρασή σας θα είναι αρκετή, αλλά θα συνοδευτεί...

Ο Κώστας Αρζόγλου «συναντά» τον άγιο Νεκτάριο

Ο άγιος του αιώνα μας στο θέατρο! Ο άγιος...

Τα Χριστούγεννα της high society από το χιονισμένο Γκστάαντ έως το ηλιόλουστο Σεντ Μπαρτς της Καραϊβικής

Χριστός γεννάται σήμερον με «χρυσά» ρεβεγιόν

Η ελίτ της αθηναϊκής society, της ναυτιλίας και του επιχειρείν θεωρεί υποχρέωσή της και φέτος να «γλιστρήσει» στο πιο φημισμένο θέρετρο των Ελβετικών Αλπεων για να της πάει γούρι η χρονιά. Στο Γκστάαντ άλλωστε φέτος έχει χιονίσει και είναι ιδανικός προορισμός για σκι, αλλά δυστυχώς όλες οι Ελβετικές Αλπεις είναι φουλ στον κορονοϊό, όπως μου μεταφέρουν οι πληροφοριοδότες μου, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Αποψη του Γκστάαντ

Τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα ιδιωτικά σαλέ και στο ξενοδοχείο «Gstaad Palace» έχουν αφήσει ιστορία για τη χλιδή τους, αλλά κυρίως για το name dropping των καλεσμένων τους, με αποκορύφωμα του αξέχαστου ζεύγους Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, το 1983, με καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Φρανκ Σινάτρα, τον Ρότζερ Μουρ και την πρώην αυτοκράτειρα της Περσίας Φαράχ Ντιμπά. Χρυσή οικοδέσποινα του Γκστάαντ και μέλος του πριβέ «Eagle Ski club» θα είναι και φέτος η Λούλα Γουλανδρή, κόρη του αείμνηστου Αλέκου Γουλανδρή, που θα υποδεχθεί παιδιά και εγγόνια, τη Μαριέττα Χανδρή με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Χατζηελευθεριάδη και τον Αντώνη Χανδρή με τη σύζυγό του Θεοδώρα.

Μαριάννα Λάτση

Αγιες ημέρες

Στο χιονισμένο ελβετικό χωριό φημολογείται ότι θα περάσουν τις άγιες ημέρες και θα υποδεχθούν το 2024 η Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της, ο Νίκος Τσάκος και η Σήλια Κριθαριώτη στο σαλέ που διαθέτουν, ο εφοπλιστής και λάτρης του σκι Χάρης Βαφειάς με τη σύζυγό του Εμιλυ, ο επιχειρηματίας Ντίνος Ροδόπουλος με τη σύζυγό του Πόπη, η δημιουργός του brand Themis Z. Θέμις Ζουγανέλη Κανελλοπούλου με τον σύζυγό της Τάκη Κανελλόπουλο και τα παιδιά τους, που στο pop store που διαθέτει στο «Gstaad Palace» προβάλλει την Ελλάδα με τις δημιουργίες της.

Σήλια Κριθαριώτη, Νίκος Τσάκος

Η κόρη του άρχοντα της Μυκόνου Κώστα Ζουγανέλη διαθέτει ένα από τα πιο παλιά σαλέ του φημισμένου χωριού των Ελβετικών Αλπεων, το οποίο στο παρελθόν ανήκε στον Βραζιλιάνο «μάγο της πλαστικής χειρουργικής» Ιβο Πιταγκί.

Θέμις Ζουγανέλη – Κανελλοπούλου

Στο εξωτικό και ηλιόλουστο Σεντ Μπαρτς θα περάσουν τα Χριστούγεννα και θα υποδεχθούν το νέο έτος ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του Δήμητρα και τις δύο τους κορούλες, κάνοντας τη διαφορά… Ρεβεγιόν σαν παραμύθι με έλκηθρα, φτερά και πούπουλα ετοιμάζεται στο μυθικό ξενοδοχείο «Badrutt’s Palace» του αριστοκρατικού Σεν Μόριτζ, που χάρη στη νέα γενιά του jet-set παίρνει τη ρεβάνς από το «boring» και ολίγον γεροντίστικο «Gstaad Palace».

Δήμητρα και Γιάννης Κούστας

Στο πάλαι ποτέ ήσυχο ελβετικό θέρετρο, αγαπημένο διασημοτήτων, όπως του Τζιάνι Ανιέλι, και γαλαζοαίματων όπως των Γκριμάλντι του Μονακό και του Φαρούκ της Αιγύπτου, την παράσταση ετοιμάζεται να κλέψει και φέτος η jet-setter κληρονόμος και σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου με τα αδέρφια της, τον Σταύρο Νιάρχο και τη σύζυγό του Ντάσα, την Ηλέκτρα Νιάρχου και τον Τεό Νιάρχο με την αγαπημένη του Καμίλ Ρόου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση στο νέο σπίτι και το υψηλό ενοίκιο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο...

Η κομψή κυρία είναι μητέρα Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Η κομψή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα Ελληνίδας ηθοποιού. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της ήθελε ν
spot_img