Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Γιούλικα Σκαφιδά: «Τον γιο μου δεν τον μεγαλώνω μόνη μου, οπότε δε με φόβισε τίποτα»

«Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη και είναι οκ να μην έχει χτιστεί ακόμα»

Η Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά πριν από λίγες ημέρες και η ευτυχία της δεν κρύβεται. Καλεσμένη της εκπομπής «I love ΣουΚου» αναφέρθηκε στο αν είναι εύκολο να μεγαλώνει μόνη της το γιο της.

«Δεν είμαι μόνη επί της ουσίας, δεν το μεγαλώνω μόνη μου. Οπότε δε με φόβισε τίποτα. Και έχω πάντα στο μυαλό μου ότι τα παιδιά θέλουν αγάπη και ό,τι τους πεις θα καταλάβουν. Η ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου, δεν άλλαξε. Αλλάζουν οι προτεραιότητες, είμαι εδώ και μου λείπει. Θέλω να πάω σπίτι να δω τι κάνει, αυτό έχει αλλάξει.

Περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να έχουμε αυτό το πάρε – δώσε και να πω σε αυτή τη φάση που είναι και άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι είναι όλα εντάξει, δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες αν δεν νιώθουν κάτι φοβερό.

Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά – σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες: “Ουάου, τώρα είμαι ευτυχισμένη”. Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη και είναι οκ να μην έχει χτιστεί ακόμα», δήλωσε η ηθοποιός.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα