Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Θα σε ερωτευόμουν για πλάκα»

«Ήμουν τυχερή στην προσωπική μου ζωή»

H Μαρκέλλα Γιαννάτου, με αφορμή την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και παραχώρησε μια συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στα κιλά που έβαλε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου αναφέρθηκε στα κιλά που έβαλε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ παράλληλα απάντησε για το αν ένιωθε έτοιμη για τον ερχομό του παιδιού της: «Σήμερα είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν από κάποιο καιρό. Νιώθω δυνατή, έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είχα πάρει 20 κιλά. Δούλευα μέχρι και δέκα ημέρες πριν γεννήσω (σ.σ. στα γυρίσματα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1). Επανήλθα 15 μέρες αφού γέννησα. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη, όχι. Δεν ήμουν όχι, ακόμη δεν είμαι έτοιμη, αλλά νομίζω ότι με βοήθησε τελικά το γεγονός ότι γύρισα τόσο γρήγορα στη δουλειά».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Ήμουν τυχερή στην προσωπική μου ζωή, είχα πάντα μεγάλης διάρκειας σχέσεις. Ο θαυμασμός και η καλοσύνη με συγκινούν πολύ. Όταν βέβαια έχεις σωστό κριτήριο, γιατί και το κριτήριο μας αλλάζει μεγαλώνοντας. Με συγκινεί ακόμα το να αγαπάει πολύ του δουλειά του κάποιος και να είναι και καλός σε αυτήν».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου έκανε στην Ελένη Μενεγάκη ένα κομπλιμέντο: «Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα δηλαδή, κατάλαβες;» με την γνωστή παρουσιάστρια να της απαντάει: «Είσαι γλύκα, πραγματικά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και πολύ ερωτευμένη.