Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025

Αυτή παντρεύεται ο γιος του Αντύπα

Παντρεύεται ο γιος του Αντύπα με έναν «δυναμίτη» της...

H σταρ του ελληνικού βόλεϊ Εύα Χαντάβα ζει έντρομη το χάος στο...

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της Ελληνίδας βολεϊμπολίστριας Εύας Χαντάβα,...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από οδύσσεια η Μέλπω Ζαρόκωστα!

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει μία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Γάμος πριν τον πελαργό!

Η νύφη πήρε το μικρόφωνο και ο γαμπρός χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο

Γαμπρός για δεύτερη φορά ντύθηκε ο Πύρρος Δήμας το απόγευμα του Σαββάτου, αρχίζοντας έτσι κι επισήμως την καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή δίπλα στην εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και η αθλήτρια του στίβου και πρώην παίκτρια του «Survivor» παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο καλεσμένων στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι, και το χαρμόσυνο μαντάτο άφησε να διαρρεύσει στα social media ο κολλητό του

γαμπρού και γνωστός επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος κοινοποίησε στο Instagram το πρώτο βίντεο από την τελετή.

Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα η νύφη επέλεξε μια δημιουργία σε κλασική γραμμή, με δαντελένιο μπούστο, το οποίο είχε διακριτικό ντεκολτέ και έξωμα μανίκια. Το κάτω μέρος αποτελούνταν από μια φούστα με τούλι, για να μπορεί να «αγκαλιάζει» την κοιλίτσα της,

ενώ το παραμυθένιο bridal look συμπλήρωσε ένα λευκό πέπλο και μια γούνινη εσάρπα, απαραίτητη ίσως για κάθε χειμερινή νυφική εμφάνιση. Ο γαμπρός, από την άλλη μεριά, εμφανίστηκε με γαμπριάτικο κοστούμι σε βουργουνδί απόχρωση, που το συνδύασε με μαύρο παπιγιόν.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα επισημοποίησαν τη σχέση τους έπειτα από τρία χρόνια συμπόρευσης στην προσωπική ζωής τους και λίγους μήνες προτού έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την αθλήτρια του στίβου και το πέμπτο για τον ολυμπιονίκη, καθώς έχει αποκτήσει άλλα τέσσερα από τον γάμο του με την Αναστασία Σδούγκου, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2018 έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Ο Πύρρος και η Αφροδίτη γνωρίζονταν αρκετά χρόνια λόγω αθλητισμού, αλλά ήρθαν πιο το καλοκαίρι του 2021, σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει κοινός φίλος τους. Μάλιστα, ο ολυμπιονίκης ήταν εκείνος που πλησίασε πρώτος την πρώην παίκτρια του «Survivor», την οποία διεκδίκησε, κι έκτοτε είναι αχώριστοι!

Οι πρώτες, δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν τον ίδιο χρόνο ένα βράδυ στον Αντώνη Ρέμο και σε μια εκδήλωση της συζύγου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, Ιωάννας Σιαμπάνη. Οι δύο τελευταίοι ήταν φυσικά ανάμεσα στους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού τόσο στον γάμο όσο και στη δεξίωση που ακολούθησε.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ με τη γυναίκα του Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι δημοσίευσαν και selfies με τους νεόνυμφους στην εκκλησία. Από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα social media έγινε γνωστό πως το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε είσοδο στο γαμήλιο πάρτι με το τραγούδι «30-40», του συγκροτήματος  MΕΛΙSSES, ενώ στη συνέχεια της βραδιάς το μικρόφωνο πήρε η νύφη, η οποία, αφού αφιέρωσε στον γαμπρό το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη «Ολα σ’ αγαπάνε», ερμήνευσε και το «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», του Θέμη Αδαμαντίδη.

Από την πλευρά του, ο γαμπρός χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ενώ αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η σύζυγός του. «Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι» είπε για εκείνη διά μικροφώνου.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτο παιδί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια.

Βολτάρουν στα σοκάκια της Μυκόνου δύο μήνες μετά τον γάμο τους

Δύο μήνες μετά τον γάμο τους απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο νησί των Ανέμων

Ο ξέφρενος χορός του Σωτήρη Κοντιζά σε γάμο φίλων του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς άφησε για λίγο τις κουτάλες και έβαλε τα καλά του και πήγε σε γάμο φίλων του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει απομονωμένος μετά τον χαμό της συντρόφου του

Ο Ντέμης Νικολαΐδης περνάει δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαϊδη.

Ένας άλλος Σπηλιωτόπουλος στα γενέθλια της Καζαντζόγλου

Με τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο και τον σχεδιαστή ρούχων...

Πάνος Καλίδης – Λεάννα Μάρκογλου: Παντρεύτηκαν μετά από 20 χρόνια σχέσης

Ο Πάνος Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου παντρεύτηκαν μετά από 20 χρόνια σχέσης και τρία παιδιά.