Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

«Άγιος έρωτας»: Μαρκόπουλος και Αργύρης πιάνονται στα χέρια

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Όλοι στο σπίτι...

«Mαμά μου!»: Ολοκλήρωση παραστάσεων την Τρίτη 8 Απριλίου

Η πρώτη επιτυχημένη σεζόν της παράστασης «Mαμά μου!», που...

Τέλος στην «καριέρα» θηλυκής συμμορίας που παραμόνευε έξω από τράπεζες!

Στη «φάκα» των διωκτικών Αρχών πιάστηκε θηλυκή συμμορία, τα...

Αντώνης Κανάκης: Η συγκινητική αναφορά στον Αντώνη Παραρά – «Χάσαμε έναν φίλο»

«Την αγάπη μου στην οικογένειά του, όπως πάντα μέσα από την καρδιά μου»

Ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε στην απώλεια του φίλου και συνεργάτη του, Αντώνη Παραρά με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από τον χαμό του.

\

«Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Ήταν 4 Φεβρουαρίου πριν από 27 χρόνια όταν ο Αντώνης έφυγε. Έχω πει τα πάντα, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη για το πόσο τον αγαπούσαμε, πόσο παιδί – διαμάντι ήταν.

Τι ταλέντο, τι αξιόλογος άνθρωπος και τι κούκλος, χίλια-δυο πράγματα έχουμε πει. Αυτό που σκεφτόμουν όμως σήμερα είναι το εξής και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας.

Τότε, πριν από 27 χρόνια, ήμασταν παιδιά. Όσο μεγάλη κι αν ήταν η στεναχώρια, αν κάποιος μου έλεγε 27 χρόνια μετά “πόσο συχνά θα σε απασχολεί ο Αντώνης ο συνονόματος στο μυαλό σου;”, θα του έλεγα: “εντάξει, 27 χρόνια μετά, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει, να έχει σβήσει αυτό το πράγμα μέσα μας”.

kanakis antonis xespasma

Κι όμως αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι πόσες φορές και πόσο πολύ συχνά μπορεί ο Αντώνης να βρίσκεται στο μυαλό μου 27 χρόνια μετά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον Αντώνη κυρίως.

Δείτε το βίντεο από τα 47:36 λεπτά

Οπότε σήμερα θα κλείσουμε το “Ράδιο Αρβύλα” έτσι, γιατί σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί κι όχι στο πλαίσιο του ότι μετά θάνατον όλοι γίνονται καταπληκτικοί.

Όσοι τον ήξεραν ξέρουν πολύ καλά τι λέω και πόσο μοναδικός ήταν ο συνονόματος, ο Αντώνης. Την αγάπη μου στην οικογένειά του, όπως πάντα μέσα από την καρδιά μου», δήλωσε και προβλήθηκε βίντεο με στιγμές του Αντώνη Παραρά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...