Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Απανωτά sold outs της παράστασης για τον Διονυσίου με τον Τσορτέκη

Χαμός για τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου στο θέατρο Παλλάς....

Γέννησε η Ελένη Τσολάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Τσολάκη και ο...

«Λίγη ντροπή» με τη φωνή του Πετράκου

Ενα συγκλονιστικό κοινωνικό τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Sonar...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Έχω επιτρέψει στην κόρη μου να δει πόσο ευάλωτη είμαι»

«Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, χαίρομαι την κάθε στιγμή της»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Η αξία της ζωής» παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σπουδές της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στην σχέση της με την κόρη της, αλλά και στα επαγγελματικά της σχέδια.

Στην αρχή της συνέντευξης η Πέγκυ Σταθακοπούλου αναφέρθηκε στην σχέση της με την κόρη της: «Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, χαίρομαι την κάθε στιγμή της. Πήγαμε με την κόρη μου μαζί στο Μεξικό γιατί όσο η μαμά κάνει τη νέα αποφασίσαμε να κάνουμε μακρινά ταξίδια. Εννοείται ότι έγινα το παιδί της κόρης μου. Έχω επιτρέψει στην κόρη μου να δει πόσο ευάλωτη είμαι, πόσο καθόλου τέλεια».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ανανέωση που της έχει προσφέρει η φοίτησή της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: «Σπουδάζω στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ιστορία του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και αυτό με κάνει να νιώθω νέα. Είμαι σε μια εποχή που ανακαλύπτω ότι καλό είναι να αγαπάω την Πέγκυ πιο πολύ και να την ακούω την κοπελίτσα αυτή. Μου φαίνεται παράλογο να μην έχω ρυτίδες και σημαδάκια… Εδώ έχω μέσα μου πάρα πολλά».

Στο τέλος, η Πέγκυ Σταθακοπούλου αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια: «Φέτος είχα αποφασίσει ότι δε θα κάνω θέατρο αλλά ήρθε η πρόταση του Σωτήρη Τσαφούλια που εκτιμώ για όσα έχει κάνει στο θέατρο και στον κινηματογράφο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...