Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Οι παίκτες του «Love island» βγάζουν στη φόρα όσα πικάντικα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες

Nησί του έρωτα και των οργίων

Οργια α λα Pornhub, που οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ και αποκαλύφθηκαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, ξεσαλώματα κάτω από τα σεντόνια, βγαλμένα από ταινία πορνό, που «κόπηκαν», αλλά τα πρόδωσαν ζωντανά στην κάμερα του reality οι πρωταγωνιστές, και αχαλίνωτο σεξ μετά την έξοδο από το παιχνίδι είναι μόνο μερικές από τις πικάντικες εκμυστηρεύσεις των παικτών του βρετανικού «Love island», που το έκαναν το πιο «kinky» reality του πλανήτη, με το «All Stars» να σπάει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο.

love island190247
Η Τζόρτζια Στιλ

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Οι τηλεθεατές του «ροζ» reality το 2021 είδαν την Κλόε Μπάροους και τον ποδοσφαιριστή Τόμπι Αρομολαράν να κινούνται με πάθος κάτω από τα σεντόνια, μέχρι που ένας δυνατός κρότος τούς ανάγκασε να βάλουν τέλος στο σεξ. «Το κρεβάτι έσπασε τελείως» ακούστηκε να λέει γελώντας η Κλόε. Εναν χρόνο αργότερα, η πρώην μάνατζερ marketing αποκάλυψε στη διαδικτυακή εκπομπή της «Chloe Vs The World» ότι στη βίλα του reality γίνονταν όργια που δεν είδαν οι τηλεθεατές. «Ολοι πηδ@@@@σταν σαν κουνέλια» εκμυστηρεύτηκε, εξηγώντας ότι οι παίκτες «το έκαναν στην αποθήκη τροφίμων και την ντουζιέρα».

love island190246
Τζέικ Κόρνις

Η κατάσταση ξέφυγε τόσο πολύ, που αναγκάστηκαν να παρέμβουν οι παραγωγοί. «Εδώ δεν είναι Pornhub» τους είπαν, σύμφωνα με την Μπάροους, η οποία δεν διευκρίνισε αν η κατσάδα των παραγωγών έπιασε τόπο. Η Μπάροους δεν φαίνεται να έλεγε ψέματα, καθώς την ίδια σεζόν αναγκάστηκε να πεταχτεί από τον ύπνο της από τον θόρυβο στο διπλανό κρεβάτι από το αχαλίνωτο σεξ της Λίμπερτι Πουλ με τον Τζέικ Κόρνις. Το επόμενο πρωινό, οι τηλεθεατές είδαν την Πουλ να ρωτάει την Μπάροους γιατί χαμογελάει πονηρά και άκουσαν την τελευταία να της απαντάει «αναρωτιέμαι τι κάνατε εσείς οι δυο χθες βράδυ… Με ξύπνησε», αποκαλύπτοντας σε όλους τι είχε προηγηθεί. Μερικές εβδομάδες αργότερα, η Πουλ αποκάλυψε ότι τα ξεσαλώματα στο κρεβάτι με τον Κόρνις συνεχίζονταν και, σαν να γύριζαν ταινία πορνό, ικανοποίησαν ο ένας τον άλλον με στοματικό σεξ. «Εσύ έκανες κάτι, εγώ έκανα κάτι και είχαμε και οι δυο ένα πολύ χαρούμενο τέλος» είπε χαρακτηριστικά.

love island190245
Λίμπερτι Πουλ

Η εξομολόγηση που έκανε στη «Sun» μετά τη συμμετοχή του στην πέμπτη σεζόν, το 2019, άνοιξε στον Αντον Ντανίλουκ τον δρόμο για το φετινό «Love island: All – Stars», όπου κάνει θραύση στον γυναικείο πληθυσμό. «Μια φορά έκανα όργιο – τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα» δήλωσε ο ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, προσθέτοντας ότι βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς του στο Λανθαρότε των Κανάριων Νήσων. Βγήκε σε μπαρ με έναν φίλο του, όπου γνώρισε δυο άλλους άνδρες και μια γυναίκα από τη Δανία. Κατέληξε να κάνει σεξ με τη Δανή, αλλά, όταν ολοκλήρωσαν, η παρτενέρ του προσκάλεσε και τους άλλους τρεις άνδρες στο κρεβάτι. «Δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο ακούγεται» κατέληξε.

love island190244
Αντον Ντανίλουκ

Οι τηλεθεατές του ITV παρακολούθησαν το 2018 την Τζόρτζια Στιλ να φιλιέται με πάθος στην τουαλέτα με τον Σαμ Μπερτ, πριν ο σκηνοθέτης τούς κόψει στο… καλύτερο. Την επόμενη ημέρα, η Στιλ παραδέχτηκε στην κάμερα ότι έγιναν πολύ περισσότερα από το φιλί, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν το πήγαν «μέχρι το τέλος». Οι θαυμαστές της αδημονούσαν να την ξαναδούν στο φετινό «All Stars», περιμένοντας να τη δουν σε καυτές στιγμές από την κλειδαρότρυπα, μετά την πρόσφατη αποκάλυψή της για την κατάληξη της σχέσης της τον Μπερτ. «Κάναμε σεξ με το που φύγαμε από τη βίλα στη Μαγιόρκα» είπε στη «Sun». Το πρώην «κουνελάκι» του «Playboy» Χάνα Ελίζαμπεθ και ο Τζον Κλαρκ ήταν το πρώτο ζευγάρι που πήρε την «παρθενιά» της βίλας του «Love island» το 2015, όταν το έκαναν σε μια κρυψώνα. Από τότε δεν σταμάτησαν και το έκαναν όπου έβρισκαν, ακόμη και στην κοινή κρεβατοκάμαρα, σοκάροντας τους συμπαίκτες τους. Εκτός από μερικές φευγαλέες ματιές, λόγω των επιλογών του σκηνοθέτη, οι θεατές ανακάλυπταν τα ξεσαλώματα του ζευγαριού από τα ηχητικά που παίζονταν στα επεισόδια.

love island190243
Χάνα Ελίζαμπεθ

Οπως όταν ο Τζον κατά τη διάρκεια του σεξ ακούστηκε να προειδοποιεί τους συμπαίκτες του, λέγοντας «δεν μπορώ να σταματήσω, παιδιά, πρέπει απλά να το αντιμετωπίσετε». Αλλη φορά, η Λόρεν Ρίτσαρντσον περιέγραφε σε συμπαίκτη της τι συνέβαινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, μέχρι που ο Τζον τής έβαλε τις φωνές λέγοντας: «Λόρεν, σε παρακαλώ! Με κάνεις να χάσω τη στύση μου». Η Καζ Κάμγουι, που στην έβδομη σεζόν ήταν ζευγάρι με τον Τάιλερ Κράτσανκ, φρόντισε να εξάψει τη φαντασία των θαυμαστών της πριν μπει στο φετινό reality, που ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην παραγωγή εκμυστηρεύτηκε ότι ψάχνει άνδρα που θα την «πάει καροτσάκι», κάνοντάς της άγριο σεξ από πίσω με εκείνη πεσμένη στα τέσσερα. «Χρειάζομαι κάποιον που να έχει αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει και το κυνηγάει. Θέλω έναν άνδρα να με πάει καροτσάκι – αν καταλαβαίνεις τι εννοώ» είπε.

love island190242
Η Χάνα Ελίζαμπεθ με τον Τζον Κλαρκ

love island190241
Τόμπι Αρομολαράν

love island19024
Κλόε Μπάροους

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....