Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού κατά της Κατερίνας Καινούργιου: «Οι ασήμαντοι γίνατε σημαντικοί»

«Δεν φτάνει που είσαι εντελώς άσχετη μιλάς και κατά αυτόν τον τρόπο»

Γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου με ποστ της στο facebook. Τι συνέβη και ποια ηθοποιός τα έβαλε με την παρουσιάστρια;

Αφορμή στάθηκε ο καβγάς της Κατερίνας Καινούργιου on air με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ σχετικά με το γάμο των ομοφυλοφίλων. Ο αρχιμανδρίτης δεν επέτρεψε την είσοδο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, σε εκδήλωση κοπής πίτας, με τη δικαιολογία πως ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το προηγούμενο διάστημα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μάλιστα αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών για να κάνει συσχετισμό των θεμάτων με την παρουσιάστρια να ξεσπάει.

«Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι, θα τον κλείσω! Θα τον κλείσω! Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!. Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!

Χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως εύκολη λύση! Ντροπή σας, πάτερ! Ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!». Η Γκέλυ Γαβριήλ βλέποντας το απόσπασμα ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας.

«Λυπάμαι δεν φτάνει που είσαι εντελώς άσχετη με τα λόγια του Χριστού…μιλάς και κατά αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς οι ασήμαντοι  γίνατε  σημαντικοί. Ευτυχώς μόνο για τους λίγους,  για κάποιους όμως ευτυχώς ούτε που σας βλέπουμε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Γενέθλια για τον Γιώργο Σίσκο – Πόσο χρονών γίνεται;

Ο Γιώργος Σίσκος πέρα από σπουδαίος ηθοποιός υπήρξε και...