Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

H Σκορδά «φλερτάρει» με την παρουσίαση του «Just the two of us»

Θα συνεχίσει το κρυφτό ο Νίκος Κοκλώνης αφού, σύμφωνα...

Finger food και τούρτες μετά μουσικής

Με ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό,...

Κατερίνα Λιόλιου: Τα πρώτα πλάνα από το νέο βιντεοκλίπ της

Κόβουν την ανάσα οι πρώτες εικόνες από το νέο...

Το μήνυμα της Κατερίνας Μπατζελή μετά την παραπομπή και την διαγραφή της...

Δεν ένιωσε ούτε απογοήτευση ούτε θυμό, αλλά μόνο λύτρωση,...

Η Μπακοδήμου έχει επαφές για το «Deal» του Αlpha και τη «Φάρμα» του Star

Αγρότισσα ή τραπεζίτης;

Μήνες πλέον μετρά η Μαρία Μπακοδήμου για να αποχαιρετήσει τον Σκάι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Μπακοδήμου αυτήν την περίοδο μιλά τόσο με τον Alpha για να αναλάβει το σούπερ τηλεπαιχνίδι «Deal» όσο και με το Star για να κρατήσει τα ηνία της βουκολικής «Φάρμας».

Mήνας αναμονής και αγωνίας είναι ο Μάρτιος για πολλά μεγάλα ονόματα της μικρής οθόνης, καθώς αμέσως μετά το Πάσχα θα δρομολογηθούν στα κανάλια οι τελικές αποφάσεις για τις ανανεώσεις ή τις παύσεις των συμβολαίων τους.

Ετσι φαίνεται πως η συνεργασία της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Σκάι ολοκληρώνεται και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία πρωτοβουλία για επαναδιαπραγμάτευση. Ούτε από την πλευρά του καναλιού αλλά ούτε και από αυτή της παρουσιάστριας. Κακά τα ψέματα, η συνεργασία της Μπακοδήμου με τον Σκάι άρχισε μετ’ εμποδίων το καλοκαίρι του 2022.

Η συμφωνία

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου την ανάληψη της πρωινής ζώνης 10.00-12.00 τις καθημερινές, όμως η μετεγγραφή τότε της Φαίης Σκορδά από το Μαρούσι στο Φάληρο ανέτρεψε τελείως τα σχέδια και η Μπακοδήμου μετακινήθηκε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με την προοπτική και της παρουσίασης μιας late night εκπομπής.

Να σημειώσουμε ότι στα μέσα της προηγούμενης σεζόν η Μαρία Μπακοδήμου αναγκάστηκε να αλλάξει ζώνη λόγω τηλεθέασης και να μετακομίσει στη ζώνη 12.00-14.00 του Σαββατοκύριακου, αλλά και να αλλάξει μέλη από την ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εκτοτε η σχέση καναλιού και παρουσιάστριας περιορίστηκε σε μια τυπική επαφή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσιάστρια μιλά με τον Alpha για το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Deal» που δόξασε ο Χρήστος Φερεντίνος, αλλά και με το Star για να αναλάβει θέση οικοδέσποινας στον επόμενο κύκλο της «Φάρμας». Τη θέση αυτή την είχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά ο σεφ αποφάσισε να ασχοληθεί τη σεζόν 2024-2025 μόνο με το «MasterChef». Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σύντομα αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της έμπειρης παρουσιάστριας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...
spot_img