Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του...

Κοντά σε συνεργασία στο κέντρο Nox ο Χρήστος Μάστορας και Αντώνης Ρέμος

«Ψήνεται» συνεργασία ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τον Αντώνη...

Δώρο των Καταριανών στον Τραμπ ένα ιπτάμενο παλάτι

Χώροι που παραπέμπουν σε σουίτες ξενοδοχείων, ξύλινες επενδύσεις, δερμάτινα...

Ο Άρης Μουγκοπέτρος τρεις εβδομάδες μετά το «μπαμ» από την κροτίδα

Ανατριχίλα προκαλεί με τις περιγραφές του ο Αρης Μουγκοπέτρος,...

Απόδραση Βαλαβάνη με το αγόρι της Γρηγόρη Μόργκαν

Στα σύννεφα

«Περήφανη» για την επιλογή του νέου της συντρόφου δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκοπημένης τηλεοπτικής συνάντησης που είχε χθες το βράδυ με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στην εκπομπή «Night Out». Οπως τόνισε η πρώην παίκτρια του «Survivor», δεν κρύβει τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο κάνουν διακοπές αυτές τις μέρες στην όμορφη Πορτογαλία, απολαμβάνοντας έτσι ακόμη μια κοινή ταξιδιωτική εξόρμηση.

«Στην αρχή, μετά τον χωρισμό μου (σ.σ.: από τον Κωνσταντίνο Βασάλο), με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στη ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την οποία βλέπουμε φέτος κάθε Σαββατοκύριακο στο πάνελ της εκπομπής του Κώστα Τσουρού.

Επειδή λοιπόν τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας η ίδια έχει πιο χαλαρό πρόγραμμα, χωρίς πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, «πέταξε» μαζί με τον αγαπημένο της στη Λισαβόνα για να χαρούν τον έρωτά τους. Εκεί, η influencer έδειξε ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της πορτογαλικής πρωτεύουσας και δεν σταμάτησε να τραβά φωτογραφίες για τα social media. Μάλιστα, αν και έχει επιλέξει να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν δίστασε να απαθανατίσει και τον Γρηγόρη Μόργκαν, δείχνοντας έτσι πως είναι μαζί.

Η σχέση του ζευγαριού μετράει πλέον κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, αλλά μόλις τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν μαζί παντού, χωρίς να έχουν τον νου τους στα φλας των παπαράτσι. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή η Δανάη Μπάρκα είχε αποκαλύψει μέσω της εκπομπής της ότι μια από τις πρώτες κοινές κοσμικές εμφανίσεις τους είχε γίνει στο birthday party της ίδιας, τον περασμένο Νοέμβριο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...
spot_img