Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Γοητευμένος ο Κούλλης Νικολάου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αντε και στη “Γη της ελιάς”» ευχήθηκαν με χιούμορ...

Πού και πότε θα εμφανίζονται μαζί Παπαρίζου και Ζαχαράτος

Ενα πάντρεμα ξεχωριστό, πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX, που για πρώτη φορά υποδέχεται καλλιτέχνες και την ημέρα Τετάρτη.

Οσα περιέγραψε πρώην κουνελάκι για τους γερομπισμπίκηδες στην έπαυλη του Χέφνερ

Κεντρικός σταθμός Viagra

Ως «κεντρικό σταθμό Viagra» για γεροκούσαλα διασήμους περιγράφει την έπαυλη του «Playboy» η Τζένι ΜακΚάρθι, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η ίδια έχει μόνο καλές αναμνήσεις από τον Χιου Χέφνερ.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η 53χρονη, που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 ως Playmate της Χρονιάς στο «Playboy» και ως ηθοποιός (εμφανίστηκε μεταξύ άλλων στο «Scream 3»), ενώ από το 2019 κάθεται στην κριτική επιτροπή του τραγουδιστικού reality «The Masked Singer», έκανε τις αποκαλύψεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Αντι Κοέν «Watch What Happens Live».

Αναφέρθηκε ειδικά στα όργια στη διαβόητη σπηλιά της έπαυλης του «Playboy», λέγοντας ότι «γινόταν πάρα πολύ σεξ» ανάμεσα στα διάσημα «κουνελάκια» και στους celebrities, τους οποίους χαρακτηρίζει «αηδιαστικούς». Πρόσθεσε ότι «για κάθε 20 άνδρες υπήρχε ένα κορίτσι, οπότε οι άνδρες ήταν στον Παράδεισο».

Η Τζένι ΜακΚάρθι με τον Χέφνερ

Σε όσους αναρωτιούνται πώς μπορεί ένας άνδρας να νιώθει «στον Παράδεισο» αν μοιράζεται μια γυναίκα με άλλους 19, η ΜακΚάρθι έδωσε αμέσως την απάντηση. «Ναι, αλλά οι άνδρες ήταν πάνω από 70 ετών» είπε και έσταξε ξανά φαρμάκι, σχολιάζοντας ότι στη σπηλιά «υπήρχαν μόνο καυτές γυναίκες και οι ασχημότεροι άνδρες». «Ηταν σαν έναν κεντρικό σταθμό Viagra» πρόσθεσε με νόημα, αλλά έσπευσε να επισημάνει ότι στα όργια δεν κυκλοφορούσαν ναρκωτικά. Τόνισε δε ότι απέρριψε πολλές φορές προτάσεις να εμφανιστεί στη σειρά ντοκιμαντέρ «Secrets of Playboy», στο οποίο πρώην «κουνελάκια» μιλούσαν για τη σκοτεινή πλευρά της έπαυλης του Χέφνερ. «Τους είπα “ακούστε, δεν είχα τέτοια εμπειρία, η Πάμελα (Αντερσον) δεν είχε τέτοια εμπειρία, ήμασταν (στην έπαυλη) διαφορετική εποχή”» αποκάλυψε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;

Ντίμης Κρίτσας: Δράμα για τον μόδιστρο των stars του σινεμά

Kαθηλωμένος στο κρεβάτι του γεμάτου αναμνήσεις σπιτιού του πίσω...

Η «προδοσία» της Άντζελας Γκερέκου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Άντζελα Γκερέκου «πρόδωσε» την Όλγα Κεφαλογιάννη, επιλέγοντας να...