Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025

«Check in» τιμής!

Το οφίκιο του Αρχοντος Πρωτονοταρίου της Αγίας του Χριστού...

«After Dark»: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Σοφία Βογιατζάκη και τη Νίκη...

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τη Σοφία...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Τα βήματα του Ανδρέα και του Φρανσουά φτάνουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1910: Τα...

H Σοφία Παυλίδου «καλωσόρισε» τον Μάρτιο με βουτιές στη Μάνη

Η Σοφία Παυλίδου βρήκε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες...

«Μπαμπάδες με ρούμι» με Λουδάρο στη θέση του Χατζηπαναγιώτη

Στο θέατρο Αλίκη

Ο Αντώνης Λουδάρος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» μετά το έμφραγμα που υπέστη ο τελευταίος.

«Εχω αγάπη γι’ αυτό το πράγμα και για τους ανθρώπους της παράστασης. Ευτυχώς υπήρξε υλικό, το “μονοπάτι” του Χρήστου που με βοήθησε, και διάβασμα πολύ. Οταν έχεις θετική διάθεση και αγάπη, γίνεται αυτό. Κατάλαβα ότι είμαστε μια οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούσα να μην το κάνω» δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στη Δανάη Μπάρκα σχετικά με την αποψινή προσωπική του πρεμιέρα στην αγαπημένη κωμωδία που ανεβαίνει στο θέατρο Αλίκη.

«Δεν επικοινώνησα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το πρόβλημα υγείας του, αλλά του έστειλα μήνυμα, ρωτάω συνεχώς τη Βίκυ Σταυροπούλου, θέλει τον χρόνο του να αναρρώσει για να γυρίσει το καλοκαίρι στην περιοδεία του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και το κάνω από την καρδιά μου για τον Χρήστο, τη Βίκυ, το θέατρο Αλίκη. Θα βγω σαν να έχω κάνει πολλές πρόβες…» συνέχισε ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος αποκάλυψε επίσης τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια.

«Ερχεται μία σειρά όπου θα συμμετάσχω με τίτλο “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”, που θα σατιρίζει δημοφιλή τηλεοπτικά δράματα, η κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου. Εχουμε γελάσει πολύ στα γυρίσματα. Εχω ολοκληρώσει και τα 14 επεισόδια σχεδόν» είπε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως του αρέσει και του ίδιου να βλέπει τηλεόραση. «Βλέπω τηλεόραση, όχι τα πάντα, γιατί με ξεκουράζει. Μου αρέσει και η Eurovision και βλέπω εκπομπές σχετικές με αυτό. Θέλω να βγει η Ελλάδα, πιστεύω ότι θα βγει η Ελβετία ή η Ιταλία» σχολίασε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...