Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Τι γνώμη έχουν οι παλιοί Dragons για τους νέους;

Το «DRAGONS’ DEN GREECE», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Παρουσιαστής του νέου κύκλου «Big Brother» θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον «Μεγάλο Αδερφό»! Tα...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Ο θάνατος του Γαβρήλου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Ο θάνατος του...

Η… μονίμως sold out παράσταση της Ράντου θα συνεχιστεί για 4η χρονιά

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η...

Πέτρος Κόκκαλης για Δήμητρα Ματσούκα: «Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον»

Όσα ανέφεραν στην κοινή τους συνέντευξη!

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησαν μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην πρώτη γνωριμία τους αλλά και στην πρόταση γάμου.

Στην αρχή της συνέντευξης και μετά από σχετική ερώτηση του παρουσιαστή η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε τον τρόπο της γνωριμίας τους: «Γύρω στο 2014 είχα μία φίλη η οποία δούλευε μαζί με τον Πέτρο, όταν ο Πέτρος ήταν αντιδήμαρχος του Πειραιά και μου έλεγε τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ήμουν κι εγώ τότε μόνη μου. Χρόνια μετά, μια φίλη που είχε ένα παιδί μικρό και έψαχνε πολύ τις δράσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα και υπήρχε η οργάνωση “ΓΗ” στην οποία ο Πέτρος είναι ιδρυτικό μέλος. Εγώ δεν το ήξερα τότε, η οργάνωση έκανε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Πήγα εκεί με τη φίλη μου παρέα και είδα κάποιον που μου άρεσε πολύ».


Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός συμπλήρωσε: «Φαντάστηκα θα ήταν γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος. Πήγα στη λαϊκή εκεί που είχαν στήσει, ψώνισα, ενώ δεν μαγειρεύω καθόλου, γέμισα το ψυγείο μου, δεν μου έπιασε όμως την κουβέντα. Ξαναπήγα δεύτερη φορά και αυτή η κοινή φίλη μου τον γνώρισε. Α, λέω… αυτός είναι ο Πέτρος; Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα».

Για την πρόταση γάμου η Δήμητρα Ματσούκα σχολίασε: «Είχε γίνει στην αρχή της σχέσης μας η πρόταση γάμου», με τον Πέτρο Κόκκαλη να συμπληρώνει: «Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον και φτιαγμένοι να είμαστε μαζί».

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα έξω από την εκκλησία

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...
spot_img
spot_img