Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Η σκληρή μάχη του Κόκοτα έναν χρόνο μετά το έμφραγμα

Εναν χρόνο από το έμφραγμα που υπέστη θα κλείσει...

Απανωτά sold outs της παράστασης για τον Διονυσίου με τον Τσορτέκη

Χαμός για τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου στο θέατρο Παλλάς....

Γέννησε η Ελένη Τσολάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Τσολάκη και ο...

«Λίγη ντροπή» με τη φωνή του Πετράκου

Ενα συγκλονιστικό κοινωνικό τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Sonar...

Ελένη Τσολάκη: Τα επικρατέστερα σενάρια στο Open για την παρουσιάστρια

Weekend (;) με Τσολάκη

Στο Open, αλλά σε ποια ζώνη; Σπαζοκεφαλιά είναι το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open για τη διοίκηση προγράμματος, καθώς τα brand names του σταθμού δεν ξέρουν ακόμη πού θα τοποθετηθούν για να αντεπεξέλθουν στον ανταγωνισμό από το φθινόπωρο του 2024.

Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι δύο πρόσωπα με ζωντανές εκπομπές στο καθημερινό πρόγραμμα του Open, τα οποία έχουν ταυτιστεί με το κανάλι. Oμως, και για τις δύο δημοφιλείς παρουσιάστριες υπάρχουν κάποια ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τις εκπομπές τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα αρχίσουν από μηδενική βάση.

Οσον αφορά την Ελένη Τσολάκη, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Αν η ίδια παραμείνει στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Open με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», τότε σίγουρα θα μιλάμε για πολύ μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή που θα έχουν να κάνουν τόσο με τα πρόσωπα όσο και με το περιεχόμενο για να ανέβει η τηλεθέαση. Κακά τα ψέματα, η Ελένη Τσολάκη τα βάζει καθημερινά με μεγαθήρια στα απέναντι κανάλια. Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για επιστροφή της παρουσιάστριας το Σαββατοκύριακο, εκεί δηλαδή όπου κατάφερε η εκπομπή να ξεχωρίσει και να χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη Τσολάκη είχε πιο σφιχτή, ανταγωνιστική και δεμένη εκπομπή το Σαββατοκύριακο απ’ ό,τι φέτος τις καθημερινές. Στην περίπτωση της μεσημεριανής εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη, πλανάται ένα μεγάλο ερώτημα για το αν θα συνεχίσει την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» και πόσο σημαντικές αλλαγές θα γίνουν σε συνεργάτες και περιεχόμενο. Δεν αποκλείεται να δούμε την παρουσιάστρια σε κάτι τελείως διαφορετικό του χρόνου, ίσως και σε άλλη ζώνη. Πάντως, και οι δυο τους παραμένουν στο ανοιχτό κανάλι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...