Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

Τι έψαχναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικιακής βοηθού της οικογένειας με...

Με ταχύτατους ρυθμούς κινούνται τα στελέχη τού Ανθρωποκτονιών για...

Τέρενς Κουίκ: Η selfie με την κόρη του και οι ευχές για...

Ο Τέρενς Κουίκ ευχήθηκε δημόσια χρόνια στην κόρη του...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...

Παύλος Τσίμας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ο Παύλος Τσίμας έκανε δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας

Στο… κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μετά την τραγουδίστρια Βιβή Μαστραλέξη και τον ηθοποιό της «Μάγισσας» Γιλμάζ Χουσμέν, που υποδυόταν τον Φρίξο, ήρθε τώρα η σειρά της πρώην παίκτριας του «Survivor» να κάνει γνωστό ότι κι αυτή φοβάται τα πουλιά!

Σε συνέντευξή της στο «The 2night Show», το βράδυ της Τρίτης, η σέξι influencer αναφέρθηκε αρχικά στις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια λόγω της δημοσιότητας, τονίζοντας πως δεν θέλει να τη ρωτούν για τα προσωπικά της. «Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα – και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό. Εχουν μείνει ωραίες στιγμές μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια από το πρώτο ”Survivor”, αλλά και κάποιες εντελώς άβολες. Νιώθω άβολα όσον αφορά τα προσωπικά μου, για το αν χώρισα, αν παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά με ενοχλούν πιο πολύ. Τα άλλα εντάξει, πιστεύω δεν τα αφήνω πλέον να με αγγίξουν» σχολίασε, μιλώντας έπειτα και για τη φοβία της προς τα πτηνά.

«Εχω πτηνοφοβία. Εχει ο μπαμπάς μου κότες και ορτύκια στην Εύβοια. Ζει και Αθήνα, αλλά κατά κύριο λόγο μένει στην Εύβοια. Εχει βγει στη σύνταξη και περιμένει να βγει και η μητέρα μου, για να πάνε να ζήσουν μαζί εκεί. Εχει και το μποστάνι του» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι στο παρελθόν ο πατέρας της είχε εφαρμόσει μια ομοιοπαθητική μέθοδο για να βοηθήσει την ίδια να ξεπεράσει την πτηνοφοφία της. «Με είχε βάλει μέσα στο κοτέτσι για να ξεπεράσω τον φόβο μου. Δεν τον ξεπέρασα. Δεν ξέρω από πού προέρχεται, η αλήθεια είναι. Πρέπει να το ψάξω…» κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...
spot_img