Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

Έξαλλη η Τζίμα με τον Πρετεντέρη: «Θα ασχοληθούμε με τα Τέμπη για...

Η Ράνια Τζίμα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του...

Κοντά σε συνεργασία στο κέντρο Nox ο Χρήστος Μάστορας και Αντώνης Ρέμος

«Ψήνεται» συνεργασία ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τον Αντώνη...

Δώρο των Καταριανών στον Τραμπ ένα ιπτάμενο παλάτι

Χώροι που παραπέμπουν σε σουίτες ξενοδοχείων, ξύλινες επενδύσεις, δερμάτινα...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

«Δεν υπήρχε καμία συνεννόηση για την εις βάρος μου χυδαία συμπεριφορά»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη κατηγορώντας τον ευθέως πως ήταν ψέματα όσα ισχυρίστηκε στο «J2US» το βράδυ του Σαββάτου, σχετικά με το περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ τους το 2022 σε live του «X-Factor» και για το οποίο του είχε ασκήσει τότε κριτική περί σεξισμού η Μαίρη Συνατσάκη!

Ηλίας Ψινάκης

Οπως έγραψε η τραγουδίστρια σε ένα αυστηρό μακροσκελές σχόλιο που δημοσίευσε, δεν είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους να της κατεβάσει το μπούστο για πλάκα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με αυτό που υποστήριξε ο γνωστός μάνατζερ. Παράλληλα, η Κατερίνα Λιόλιου σημείωσε ότι επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του, δηλώνοντας έκπληκτη που το εν λόγω θέμα επανήλθε στη δημοσιότητα με τέτοιο τρόπο.

Κατερίνα Λιόλιου

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στο πλαίσιο της εκπομπής “J2US” επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω, λοιπόν, ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου, με πράξεις στις οποίες δεν έδωσα συνέχεια, αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και τη συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά, προσβάλλοντάς με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησής μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και την παρενόχληση» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λιόλιου.

Στο μεταξύ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, παρτενέρ του Ιαν Στρατή στο «J2US», που το βράδυ του Σαββάτου είχε δείξει έντονα την ενόχλησή της για όσα ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαίρη Συνατσάκη, μετά το «άδειασμα» της Κατερίνας Λιόλιου προς τον μάνατζερ, δεν έχασε την ευκαιρία να του ρίξει το… καρφί της. «Να θεωρείς ότι ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσεις μια ιστορία με ψευδή γεγονότα δεν θα αντιδράσει. Πώς λέγεται αυτή η συμπεριφορά;» έγραψε. Πάντως, ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης δεν έδειξε να πτοείται από τη διάψευση της Κατερίνας Λιόλιου και σε νέα δήλωσή του, στο yupi.gr, ανέφερε: «Και εγώ, αν ήμουν μάνατζέρ της, αυτό θα της έλεγα να γράψει. Εγώ δεν λέω ποτέ ψέματα. Για μένα έχει κλείσει το ζήτημα!»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...
spot_img