Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...

Οσα εξομολογήθηκε η Χοψονίδου για το παιδί που έχασε πριν από δύο...

Αποκάλυψη από τη Βαλέρια Χοψονίδου. Η πρώην παίκτρια του...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing Awards ο ΟΠΑΠ

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...

Δέματα αγάπης από τον δεσπότη της αλληλεγγύης & του «δικέφαλου»

«Δέματα αγάπης» σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται οικονομικά...

Διπλό ράπισμα στον άσωτο Χάρι από τον οργισμένο Κάρολο!

Αντιμέτωπος με την οργή του πληγωμένου πατέρα

Αντιμέτωπος με την οργή του πληγωμένου πατέρα του ήρθε ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς είδε τον βασιλιά Κάρολο να του καταφέρνει διπλό «ράπισμα». Ο Κάρολος πρώτα αρνήθηκε να τον συναντήσει, παρότι είχε ελεύθερο χρόνο, και μετά ανακοίνωσε ότι θα κάνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ αρχηγό στη μονάδα στρατιωτικών ελικοπτέρων όπου υπηρέτησε ο Χάρι.

Ο Χάρι προσπάθησε να συναντήσει τον πατέρα του χθες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λονδίνο για τα 10 χρόνια των Invictus Games. «Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν, διότι το πρόγραμμα της Αυτού Μεγαλειότητος είναι πλήρες» ανακοίνωσε αργότερα ο εκπρόσωπος του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ πρίγκιπα. Ωστόσο, άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά το περιβάλλον του Καρόλου, όπως ο φωτογράφος της εφημερίδας «The Sun» Αρθουρ Εντουαρντς, πιστεύουν ότι ο βασιλιάς θα μπορούσε να βρει χρόνο για τον Χάρι, αλλά δεν ήθελε να συναντήσει τον γιο του. Ο βασιλιάς Κάρολος, που συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο, φέρεται ότι έχει πληγωθεί βαθιά από τα απανωτά «χτυπήματα» του γιου του και ότι είναι οργισμένος μαζί του.

Ο Χάρι όχι μόνο τον διέβαλε με δηλώσεις, αλλά τον εμφάνισε σαν ανίκανο πατέρα στην αυτοβιογραφία του «Ρεζέρβα». Αυτό που πιθανώς έχει εξοργίσει πιο πολύ τον Κάρολο είναι ότι μετά το Megxit κάθε φορά που ο Χάρι συναντά κάποιο από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αμέσως μετά το «θάβει» με άσχημα σχόλια με διαρροές προς τον Τύπο. «Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια και ίσως ο Χάρι θα έπρεπε να το θυμάται μερικές φορές» σχολίασε ο Εντουαρντς στην εφημερίδα για την οποία δουλεύει.

Δύο ώρες μετά το «άκυρο» του Καρόλου στον Χάρι για τη συνάντησή τους, ακολούθησε δεύτερη «σφαλιάρα». Ο βασιλιάς ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει το «παρών» σε τελετή, στην οποία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα οριστεί επίτιμος διοικητής του Army Air Corps, της στρατιωτικής μονάδας ελικοπτέρων στην οποία υπηρέτησε ο Χάρι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

Η Αννα της Λίνας έκθεμα (!) στην Εθνική Πινακοθήκη

«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου...
spot_img
spot_img