Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Παντελής Πανουργιάς: Ψαλιδάκι και… γκολ στην ομορφιά

Άφησε πίσω την ποδοσφαιρική του καριέρα και «σκοράρει» στην κόμμωση και στις υπηρεσίες αισθητικής

Μπορεί να έχει διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία στον αθλητισμό, όμως αποφάσισε να αφήσει πίσω του τα γήπεδα, να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να καταπιαστεί με το επιχειρείν και την… περιποίηση!

Ο λόγος για τον 26χρονο Παντελή Πανουργιά, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που έπαιξε σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όμως πριν από λίγους μήνες πήρε την απόφαση να ακολουθήσει την οικογενειακή επιχείρηση και να εξελίξει την κόμμωση και τις υπηρεσίες αισθητικής.

panourgias0464

«Μεγάλωσα μέσα στα κομμωτήρια, είχα τα ερεθίσματα. Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που μπήκε στον χώρο της ομορφιάς. Ξεκίνησε το 1993 το πρώτο δικό του κουρείο, αρκετά νέος, στην Πανόρμου, εκεί όπου μέχρι και σήμερα στεγάζεται το κεντρικό μας κατάστημα. Μαζί με τη μητέρα μου χτίσανε το πρώτο τους κομμωτήριο και στη συνέχεια άλλο ένα στο Παγκράτι, που υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Τρεις δεκαετίες αργότερα έχουν καταφέρει να χτίσουν ένα μεγάλο όνομα στον χώρο της ομορφιάς, το Panourgias Self Care. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι και η αδερφή μου μέσα στον χώρο, και τώρα συμπληρώθηκε το team, αφού μπήκα κι εγώ» δήλωσε ο Παντελής Πανουργιάς, κάνοντας την εμφάνισή του στο podcast champos.gr.

Ταλέντο

Ο ίδιος υπήρξε για περισσότερα από 10 χρόνια στα γήπεδα, με σημαντικά βήματα και επιτυχημένες συμμετοχές. «Δούλεψα πολύ σκληρά, για αυτό ακολούθησα το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά, μιλώντας για την καριέρα του, και συνέχισε: «Ξεκίνησα από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, σε ηλικία 10 ετών, όμως τέσσερα χρόνια αργότερα δέχτηκα πρόταση για μεταγραφή από την Αουγκσμπουργκ, στη Γερμανία. Πράγματι, έχοντας τη στήριξη των γονιών μου ακολούθησα το όνειρό μου κι έχτισα χαρακτήρα. Υστερα από δύο χρόνια επέστρεψα στην ΑΕΚ, αλλά τελικά έφυγα εκ νέου στη Γερμανία, έχοντας δει τις υποδομές και την οργάνωσή της. Τότε, κατακτήσαμε το Κύπελλο Νέων Γερμανίας, με χιλιάδες κόσμο να μας αποθεώνει στο γήπεδο».

panourgias04641

Εχοντας μείνει συνολικά πέντε χρόνια στη Γερμανία, ο Παντελής Πανουργιάς πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Ολλανδίας, όμως δεν είχε τις συμμετοχές που ήθελε και τότε ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Τότε είχε πέσει στη Β’ Εθνική και έχτιζε την ομάδα ώστε να ανέβει ξανά. Ετσι κι έγινε, την πρώτη χρονιά πετύχαμε τον στόχο μας» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Εντούτοις, δεν είχα πάρει τις συμμετοχές που επεδίωκα, ήθελα άλλο αγωνιστικό ρυθμό. Ετσι, επέλεξα να κατέβω στη Β’ Εθνική για να πάρω παιχνίδια. Ομως, τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες και στη Β’ Εθνική δεν υπάρχει η απαραίτητη οργάνωση, οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Σταδιακά -έχοντας δει ορισμένα πράγματα-, έχασα την αγάπη μου για το παιχνίδι. Μετατράπηκε σε μια δουλειά για εμένα κι έβλεπα ότι το πάθος μου ήταν στα κομμωτήριά μας. Ετσι, αποφάσισα να πατήσω πάνω σε αυτό και να χτίσω κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Συνειδητοποίησα πως το μέλλον είναι στην επιχειρηματικότητα».

panourgias04642

Με τα… μούτρα

Ο 26χρονος επιχειρηματίας, που «κρέμασε» τα παπούτσια του μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, δηλώνει αποφασισμένος να ακολουθήσει την οικογενειακή επιχείρηση. «Οταν πήρα την απόφαση ήμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσω αυτή την καριέρα και πλέον έχω πέσει με τα μούτρα. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, ασχολούμαι εντατικά. Εχω νέες ιδέες που σιγά σιγά θα υλοποιήσουμε, ώστε να εξελίξουμε το brand» υπογράμμισε, ενώ σε ερώτηση για το τι κρατάει από το ποδόσφαιρο και την πορεία του στον αθλητισμό απάντησε: «Αν κάποιος είναι παρατηρητικός και δεν κλοτσάει απλά μια μπάλα, μπορεί να πάρει πολλά από τον χώρο του αθλητισμού. Προσωπικά, έμαθα να αντιμετωπίζω τα προβλήματα χωρίς άγχος, γιατί έχω περάσει από την πίεση, έχω “ψηθεί”. Το ποδόσφαιρο ήταν το καλύτερο πανεπιστήμιο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...