Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει aglio e olio με γαρίδες!

Aglio e olio με γαρίδες έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος...

Σαμπρίνα: «Έπρεπε στο βίντεο κλιπ να σπάσουμε καθρέφτες, αλλά ήμουν προληπτική»

Η Σαμπρίνα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»....

Καινούργιου σε Πουλόπουλο: «Με τις δηλώσεις σου έχω μπερδευτεί»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παραχώρησε δηλώσεις για το τηλεοπτικό του...

Μεγάλη δισκογραφική μεταγραφή για την Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη στην οικογένεια της Heaven Music! Η...

Χείμαρρος η Θεοδωροπούλου, έβγαλε στη φόρα τα… άπλυτα του Ταχτσίδη

Η γυναίκα από τη Ρουμανία την οποία ο ποδοσφαιριστής πήγε στα ίδια μέρη όπου πήγαινε με τη σύζυγό του

H Ζέτα Θεοδωροπούλου «ξεμπρόστιασε» τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για την απιστία του μέσα από ένα story «κόλαφο» που δημοσίευσε στο Instagram. Πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει στις 4 Απριλίου με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της ότι η δημοφιλής παίκτρια του φετινού «My Style Rocks» και ο γνωστός ποδοσφαιριστής παίρνουν διαζύγιο έπειτα από εννέα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση τριών παιδιών λόγω ύπαρξης τρίτου προσώπου στον γάμο τους.

theodoropoulou08641

Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Ρουμανία, που γνωρίστηκε με τον Ελληνα ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη Κλουζ, με τα χρώματα της οποίας αγωνίζεται ο ίδιος από πέρυσι. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε σχέση, με το παράνομο ζευγάρι να κυκλοφορεί μαζί δημόσια και απροκάλυπτα τόσο στην Κλουζ όσο και στην Αθήνα, όπου ταξίδεψαν παρέα πριν από μερικούς μήνες, με τη Ζέτα να πληροφορείται τα καθέκαστα από καλοθελητές και τους δυο συζύγους να μπαίνουν πια σε τροχιά χωρισμού.

Το βράδυ της Τετάρτης η Ελληνίδα influencer, η οποία διατηρούσε μέχρι πρότινος μια αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και δεν είχε πει δημόσια κάτι αρνητικό για τον άντρα της παρόλο που γνώριζε τα πάντα σχεδόν από την αρχή, πληροφορήθηκε πως ο Παναγιώτης έφτασε μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ναύπλιο, μαζί με τη Ρουμάνα ερωμένη του, πηγαίνοντάς τη μάλιστα σε μέρη όπου πήγαινε επί χρόνια και την ίδια. Αυτό ήταν μάλλον πολύ βαρύ για να το καταπιεί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει αναρτώντας στο Instagram ένα μακροσκελές story, όπου αποκάλυψε τα πάντα για την απιστία του άντρα της. «Τόσο καιρό προσπαθώ να αντεπεξέλθω σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι και ταυτόχρονα να κρύβω την εξαπάτηση από τον ίδιο μου τον σύζυγο που εδώ και μήνες διατηρεί παράλληλη σχέση για την οποία επί μήνες εμένα με έβγαζε τρελή παρά τα τρανταχτά στοιχεία και αποδείξεις που είχα» έγραψε αρχικά.

theodoropoulou10044

«Η πρώτη φορά, μετά από μήνες, που ήρθε στην Ελλάδα ήταν η ίδια μέρα που έπαθα λιποθυμικό επεισόδιο στην εκπομπή γιατί πάσχω από ορθοστατική υπόταση. Και όταν τον ενημέρωσαν, είπε ότι είναι εκτός Ελλάδος και δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά την ίδια ώρα και βράδυ διασκέδαζε μαζί της σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο όπου το έμαθα την επόμενη μέρα όταν ξύπνησα από γνωστό κουτσομπολίστικο λογαριασμό στο Instagram και μου έστειλε και βίντεο και φωτογραφίες» συνέχισε τις αποκαλύψεις η Ζέτα Θεοδωροπούλου, αναφέροντας συγκεκριμένο περιστατικό με την υγεία της και την αντίδραση που είχε ο άντρας της σε αυτό, στοιχεία που είχαν δημοσιοποιηθεί και στο ρεπορτάζ της «Espresso» στις 4 Απριλίου.

«Εκτοτε παλεύω καθημερινά για τη σωματική και ψυχική μου υγεία αλλά και με τρία αυτοάνοσα που έχω αποκτήσει από στεναχώρια και -5 kg που έχω χάσει. Και ταυτόχρονα να μεγαλώνω μόνη μου τρία παιδιά, και τις υποχρεώσεις που απαιτούνται γι’ αυτά και ένα σπίτι. Ολους αυτούς τους μήνες δεν είχα ποτέ ένα ξεκαθάρισμα από μεριάς του και περίμενα να γυρίσει πριν κάποιες μέρες με αποτέλεσμα να τα παραδεχτεί όλα και να προχωρήσουμε σε διαδικασίες διαζυγίου αυτή την εβδομάδα» σημείωσε σε άλλο σημείο της μακροσκελούς ανάρτησής της.

theodoropoulou09054
Η μαμά Ζέτα με τους γιους της και την κόρη της

«Ολα όμως έχουν και τα όριά τους. Τη στιγμή που εγώ βρίσκομαι Αθήνα, μου έστειλαν φωτογραφία της συγκεκριμένης από Ναύπλιο, μέρος που όλοι όσοι με ακολουθείτε χρόνια γνωρίζετε πολύ καλά ότι εννιά καλοκαίρια εκεί μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Και το χειρότερο ακόμα είναι πως η φωτογραφία είναι από μέρος όπου με πήγαινε ο ίδιος κι εμένα και έχω βγάλει φωτογραφίες ουκ ολίγες φορές. Τον λόγο που με βλέπατε λοιπόν να καταρρέω τώρα τον ξέρετε παρά τις προσπάθειες που έκανα να σώσω το στεφάνι και το σπιτικό μου» αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, εξηγώντας έτσι και τον λόγο που δεν άντεξε και… λύγισε, βγάζοντάς τα όλα στη φόρα.

«Εκείνος επέλεξε να με προκαλέσει και δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά όλα έχουν και τα όριά τους. Γιατί το να προκαλεί σε μια ξένη χώρα είναι πολύ διαφορετικό από το να προκαλεί στην Ελλάδα, πόσο μάλλον σε μέρη όπου πηγαίναμε μαζί, εφόσον δεν έχει βγει ακόμη το διαζύγιο. Απευθύνομαι λοιπόν σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, τις μάνες που έχουν αδικηθεί, απατηθεί και έχουν πιστέψει αλλά και επενδύσει σε έναν γάμο γεμάτο όνειρα και ελπίδες, όπως εγώ με την υπομονή και επιμονή μου. Μεγαλώνοντας μόνη μου εδώ και τέσσερα χρόνια τα παιδιά μας, να ξυπνάω μόνη και να κοιμάμαι μόνη αλλά και να τρέφομαι από ψεύτικες ελπίδες, ότι να μην τα παρατάτε και μέσα από τις στάχτες σας να ξαναγεννηθείτε και να βγείτε πιο δυνατές» κατέληξε η φιναλίστ του «My Style Rocks», η οποία δέχεται από χθες βροχή μηνυμάτων συμπαράστασης. Από την άλλη μεριά, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικών αντιδράσεων μετά τις αποκαλύψεις, με αρκετούς να σχολιάζουν δημόσια (και δυσμενώς) τη στάση του ως συζύγου και πατέρα κάτω από άσχετες αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram.

theodoropoulou100444

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...