Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

Τραγουδιστής ποπ συγκροτήματος με άρρωστα βίτσια

Βίαζε γυναίκες την ώρα του ύπνου και τα έγραφε σε βίντεο

Στο σκαμνί κάθισε τραγουδιστής γνωστού ποπ συγκροτήματος, ο οποίος κατηγορείται ότι για να ικανοποιήσει την αρρωστημένη φαντασίωσή του, βίαζε γυναίκες, βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να τις κακοποιεί σεξουαλικά ενώ κοιμούνταν και μετέτρεψε τουλάχιστον μία από αυτές σε σκλάβα του σεξ.

Ο 36χρονος Ρος Γουάιλντ, κατά κόσμον Ρος Ντέιβιντσον, έγινε γνωστός το 2018, όταν ανέλαβε κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Spandau Ballet, μετά την αποχώρηση του Τόνι Χάντλεϊ. Την περασμένη Τρίτη κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε δικαστήριο του Λονδίνου κατηγορούμενος για βιασμούς πέντε γυναικών από το 2013 έως το 2023, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun».

Ο τραγουδιστής είχε τη φαντασίωση να κάνει σεξ με γυναίκες την ώρα που κοιμούνται, όπως είπε κατά την ανάκριση στον εισαγγελέα Ρίτσαρντ Χέρντεν. Τον Οκτώβριο του 2013 φέρεται ότι βίασε την πρώτη γυναίκα έπειτα από καβγά στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο καταγράφοντας τα πάντα σε βίντεο. Η δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί ότι βιντεοσκόπησε τον εαυτό του την ώρα που χάιδευε το στήθος της ενώ εκείνη κοιμόταν. Ο Ρος Γουάιλντ κατηγορείται ότι βίασε την τρίτη γυναίκα την ώρα που κοιμόταν σε ξενοδοχείο στο Φεστιβάλ των Καννών, βιντεοσκοπώντας τη σεξουαλική επίθεση.

Η τέταρτη γυναίκα κατέθεσε ότι ξύπνησε απότομα και συνειδητοποίησε ότι ο τραγουδιστής τη βίαζε στον ύπνο της. Η πέμπτη γυναίκα τον κατηγορεί ότι την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια τη βίασε. Επίσης στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο Ρος Γουάιλντ την είχε κάνει σκλάβα του σεξ. Της ζητούσε να κάνουν σεξ πέντε ή έξι φορές τη βραδιά και, όταν εκείνη αρνούνταν, τη βίαζε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

«Kitchen Lab»: Πώς «μεταμορφώνει» ο Άκης τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτάκτως σήμερα, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...