Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Aθηνά Μαξίμου: «Για πάρα πολλά χρόνια έψαχνα τη φιγούρα του πάτερα στις σχέσεις μου»

«Έκανα αρκετά χρόνια να συγχωρήσω τον πάτερα μου»

Η Αθηνά Μαξίμου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της, στην αναζήτηση της πατρικής φιγούρας στις σχέσεις, αλλά και για την σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Αθηνά Μαξίμου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη: «Στη σχέση μας με τον Αιμίλιο, αυτό το “θέλω να με κοιτάξεις, θέλω να με φροντίσεις” συμβαίνει και από τους δυο μας. Την τρίτη φορά που νόσησα από κορωνοϊό, ο Αιμίλιος μου έφτιαξε την πιο ωραία κοτόσουπα της ζωής μου, γιατί ήταν ο άνθρωπος που ήθελα να τη φτιάξει.

Στη σχέση μου με τον Αιμίλιο μπήκα απαλλαγμένη από το σύνδρομο αναζήτησης του πάτερα, γι’ αυτό ενδεχομένως είναι υγιής και έχει διάρκεια. Η μητέρα μου τα πάει πολύ καλά με τον Αιμίλιο, σε κάποια θέματα έχουν κάνει κόμμα, είναι τόσο χαριτωμένο, είναι δυο άνθρωποι που λατρεύω, είναι η ζωή μου. Με τον Αιμίλιο συμπληρώσαμε 20 χρόνια κοινής ζωής, σαν να μεγάλωσε ένας άνθρωπος και να έγινε 20 ετών.

Αυτό που νιώθουμε πλέον με τον Αιμίλιο είναι καθαρή απογυμνωμένη αγάπη, άλλα ταυτόχρονα ο Αιμίλιος εμπλουτίζει τη ρίζα μου σε αυτή τη ζωή. Ο Αιμίλιος είναι ο λόγος που δημιουργώ, παράγω, ξυπνάω το πρωί, ονειρεύομαι το βράδυ που θα πέσω να κοιμηθώ, είναι το βασικό συστατικό της χαράς μου. Έχω τεράστια αποθέματα υπομονής, άλλα όταν πάθω έξαρση μπορεί να γίνω πολύ σκληρή και άγαρμπη».

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στο διαζύγιο των γονιών της: «Ήμουν παιδί που μεγάλωσα πολύ γρήγορα, γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 3,5 ετών, ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά περιβάλλοντα. Θυμάμαι ότι παίζαμε σαν παιδιά με τον πάτερα μου κι ερχόταν η μητέρα μου και σύζυγός του, ως αρχηγός της οικογένειας, για να επιβάλλει την τάξη. Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήρθα αντιμέτωπη με την αρχηγό της οικογένειας και έπρεπε πλέον το ένα παιδί από τα δυο να τα βγάλει πέρα μονό του μαζί της. Συνέχισα να βλέπω τον πάτερα μου, άλλα μου δημιουργήθηκε έλλειψη, γιατί από εκεί που ήμασταν “αυτοκόλλητοι”, το ένα “αυτοκολλητάκι” εξαφανίστηκε. Συγχώρησα τη μητέρα μου πιο εύκολα, γιατί κατά κάποιο τρόπο μεγαλώσαμε μαζί, ενώ με τον πάτερα μου δεν είχα τόσο ισχυρή πραγματικότητα. Με τον πάτερα μου είχα εσωτερική πραγματικότητα, πάντα πίστευα ότι θα τα έκανε καλύτερα από τη μητέρα μου, άλλα αυτό ήταν ένα ιδεατό σύνδρομο στο μυαλό μου. Έκανα αρκετά χρόνια να συγχωρήσω τον πάτερα μου γι’ αυτή την “εγκατάλειψη”. Για πάρα πολλά χρόνια έψαχνα τη φιγούρα του πάτερα στις σχέσεις μου, μέχρι που κάποια στιγμή λόγω ψυχανάλυσης κατάφερα να απεμπλακώ από αυτό. Στη φάση αναζήτησης συντρόφου με τα χαρακτηριστικά του πάτερα μου, έκανα λάθη, τα οποία δεν μετανιώνω καθόλου, ανήκουν στην προσωπική μου ιστορία».

xeilakis

Στο τέλος, η Αθηνά Μαξίμου αναφέρθηκε στη ζήλια: «Το παιχνίδι της ζήλιας και της διεκδίκησης υπάρχει στο βλέμμα μας, άλλα με παιδική κατάθεση, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Μετά από τόσα χρόνια ξέρουμε ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και μπορεί κάποιος από τους δυο μας να ερωτευτεί παράφορα κάποιον ή κάποια άλλη. Ξέρω ότι ακόμη κι αν ένας από τους δυο ερωτευτεί κάποιον άλλο άνθρωπο, η δίκη μας σχέση είναι πάνω από αυτό, ο ένας για τον άλλον είμαστε πολύ ισχυρή αναφορά. Αν αγαπάς κάποιον και σου πει “ερωτεύτηκα”, θα πεις “μην είσαι ερωτευμένος;”, η σύγκριση είναι λάθος γιατί το ξεχωριστό του άλλου τράβηξε την προσοχή. Αν ο άλλος ερωτευτεί κάποιον δεν του παραχωρείς το χώρο σου, παραχωρείς την ελευθέρια του αισθήματος του».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...