Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η μεταμόρφωση για τις ανάγκες της παράστασης «Φάλαινα»

Μεταμόρφωση για... Οσκαρ στο ελληνικό σανίδι! Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης...

Ταμίλλα Κουλίεβα μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος Έρωτας»

Η Θάλεια Μαρκοπούλου του «Άγιου έρωτα», κατά κόσμον Ταμίλλα Κουλίεβα, βρέθηκε στην...

Το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου κρύβεται στην… μπίρα!

Το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου κρύβεται στην...

Μαρία Καλάβρια για Μαστροκώστα: «Θα είναι καλύτερα τώρα που γύρισε πίσω ο...

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Super...

Ο «Γιατρός» Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιστρέφει έχοντας στο πλευρό του μια σούπερ ομάδα ηθοποιών

All star hospital

Ο «Γιατρός», η σειρά του Alpha που καθήλωσε το κοινό στους τηλεοπτικούς δέκτες, επιστρέφει τη νέα σεζόν, ανανεωμένη με νέες ιστορίες και ένα… all star cast που θα πλαισιώνει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον βασικό πρωταγωνιστή, στον ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, που χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό μια συγκινητική ερμηνεία.

o giatros7010

Στον νέο κύκλο επεισοδίων, σύμφωνα με πληροφορίες, καινούργια πρόσωπα, σημαντικά ονόματα στον χώρο της υποκριτικής, έρχονται σε ένα ζηλευτό καστ. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, θα δούμε τους: Μαριάννα Κιμούλη (από τις «Ψυχοκόρες»), Πέτρο Λαγούτη («Παγιδευμένοι»), Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλέκο Συσσοβίτη, Ιωάννη Παπαζήση, Ελενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα. Μαζί τους θα είναι και ηθοποιοί από τον 1ο κύκλο, που έβαλαν τη σφραγίδα τους στη σειρά, όπως οι Βασιλική Τρουφάκου, Τάσος Λέκκας, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Κωχ, Παναγιώτης Εξαρχέας, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Ευθυμία Κάντζα και Βαγγέλης Παπαδάκης.

o giatros7026

O πρώτος κύκλος

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος κύκλος καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενος την ιστορία του γιατρού Ανδρέα Βρεττού, ο οποίος έπειτα από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, και «χάνοντας» τα τελευταία 12 χρόνια από τη ζωή του, προσπαθούσε να διαχειριστεί την απώλεια της αίσθησης της μνήμης και και κατ’ επέκταση τον ίδιο του τον εαυτό! Ο γιατρός, στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, διέσχισε μια διαδρομή που ήταν επώδυνη για τον ίδιο, αλλά κυρίως συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

o giatros21330

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τη νέα μεγάλη αρχή που περιμένει τον γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που προκάλεσε ο Covid-19. Ο νέος κύκλος θα μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...

Ο επιχειρηματίας X.Κ. που το όνομά του είχε συνδεθεί με το «σκάνδαλο Μπίκα» πίσω από καρουζέλ απάτης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Ως «πρωταγωνιστής» σε απάτη τύπου «καρουζέλ» εμφανίζεται γνωστός Βορειοελλαδίτης...

Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 80 ετών, η Βάσω...