Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Ζέτα Μακρυπούλια: «Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια»

«Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό»

H Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast της Μαρίας Σολωμού στο Youtube. Η όμορφη παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία, στην επιλογή της να μην κάνει οικογένεια, αλλά και στο φλερτ μέσω των social media.

Photo by @zeta makripoulia official on January 02 2024. May be an image of 1 person sarong miniskirt pool and

Στην αρχή της συνέντευξης η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία: «Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε “μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;”. Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός».

Photo by @zeta makripoulia official on January 04 2024. May be an image of 2 people boat sundress sarong dress and headscarf

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει κατά καιρούς, αλλά και στο φλερτ μέσω των social media: «Εγώ τα hate comments δεν τα ζω τώρα που είναι επίκαιρα, τα ζω πάρα πολλά χρόνια αλλά σε άλλη μορφή. Έχω περάσει από όλο αυτό, αλλά πλέον δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν τόσο. Έχω πρόβλημα με την αδικία, αλλά δεν μπορείς να απαντάς σε όλα αυτά. Εγώ κάνω μπλοκ και τελειώνει εκεί το πράγμα. Δεν επιτρέπω να βγαίνει οποίος θέλει και να λέει ότι θέλει. Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας. Εγώ δεν επικοινωνώ με ανθρώπους μέσα από τα social. Δεν μου έχει συμβεί να φλερτάρω από τα μηνύματα. Δεν μπορώ να αποκτήσω επαφή με αυτόν τον τρόπο και να εξελιχθεί σε φλερτ. Εννοείται ότι απαντάω σε κάποια μηνύματα αλλά όχι σε επίπεδο φλερτ».

Photo by @zeta makripoulia official on January 03 2024. May be an image of 1 person boat deck chair ocean horizon and houseboat

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τις αλλαγές που έρχονται με το πέρασμα του χρόνου: «Οι αλλαγές με δυσκολεύουν παρά πολύ. Δένομαι πολύ με τους ανθρώπους, δυσκολεύομαι να αποχωριστώ ανθρώπους. Επενδύω σε όλες μου τις σχέσεις, δίνω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου, δεν μπορώ στα ξαφνικά να τα διαγράψω όλα και να βγάλω κάποιον από τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω αυτά που δίνω, δεν έχω αυτή την απαίτηση. Μεγαλώνοντας, ενώ υπήρξα ένας παρά πολύ βολικός άνθρωπος, με απίστευτη υπομονή, βλέπω πλέον, ότι δεν είμαι τόσο. Αυτό το έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες. Δεν είναι κακό το να αλλάζεις. Βάζω τα όρια μου, που παλιά δεν το έκανα. Δουλεύω πολύ με την ψυχολογία μου και τα τελευταία χρόνια έχω πολλές φορές τις κλειστές μου».

Photo shared by @zeta makripoulia official on April 24 2023 tagging @panosgi jpg

Στο τέλος της συνέντευξης η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την επιλογή της να μην κάνει οικογένεια: «Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...